Skocz do zawartości

[rower]leader fox dragstar czy coś lepszego

kkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Mam pytanie w sprawie kupna nowego roweru, chcę kupić dobry rower do skakania i na razie wpadł mi w oko rower Dragstar. Co o nim myślicie ? Dobry jest czy polecicie coś innego do 2000 zł max. 2500 zł.

Z góry wielkie dzięki. :D

Napisano

Do 2000zl kupisz o wiele lepszy rower niż ten leader fox. Jeżeli chcesz bez przerzutek szukaj na ramach dartmoor, ns, ill penaut jest fajną ramką, bardzo zwrotną.

Napisano

Do 2000zl kupisz o wiele lepszy rower niż ten leader fox.

A ten leader fox jest dobrym rowerem do skakania ? Możesz polecić jakiś inny rower również do skakania ?

Napisano

Chcesz mieć rower z przerzutkami, czy z driverem. Bardziej wytrzymała wersja to driver, ale ma tylko jedno przełożenie.

Wolał bym mieć rower z przerzutkami.  :D

Poleciłbyś mi jakiś inny rower również do skakania ?

Napisano

Napisałeś że chcesz skakać, tylko nie sprecyzowałeś czy mają to być jakieś zjazdy, zabawa w lesie, czy tylko dirt, skatepark, street ?

Napisano

Napisałeś że chcesz skakać, tylko nie sprecyzowałeś czy mają to być jakieś zjazdy, zabawa w lesie, czy tylko dirt, skatepark, street ?

To mają być zjazdy po lesie dirt, street, skatepark. ogólnie triki rowerowe. :D

Napisano

Albo używki - znajdziesz tego dużo, jak ci się coś podoba to daj link-ocenimy. Albo gotowce NS`a ;)

Ja chcę kupić nowy, fajny rower do skakania, możesz coś polecić ? :D

Napisano

Ty chcesz jezdzić czy szpanować?

Rama jest pancerna, nie do zdarcia.

Za te 2000 co masz to wiesz.....  du... nie urywa.

Prościutki rower do skakania a zobacz jaka cena.

http://allegro.pl/rower-dirt-street-dartmoor-quinnie-2012-i3401590532.html

Chcesz żeby  miał przerzutki był ładny cacany itp... proszę bardzo

http://allegro.pl/rower-dirt-street-dartmoor-shine-kolor-zielony-i3400906077.html

Aaaa no i żeby nowy był.

Przepraszam kolego ale taka moja rada, spadnij z powrotem na ziemię i bierz co jest albo dozbieraj kasy.

Promocje w Erze sie skończyły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...