lukaszs Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 takie rozwiązanie to ja mam zawsze - do serwisu i z bani za taki serwis chcą 250-300zł a uszczeliki i olej(który wystarczy na 4-5 serwisów) zapłacę połowe tego więc to kiepski pomysł! Cytuj
Szymon90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ok więc uszczelki FOX a olej motorexa 7,5 W Hej, i jak zalewałeś amor motorexem 7,5 w ? Pytam ponieważ sam chcę wymienić olej w swoim foxie i ciekawi mnie jak to wszystko działa z motorexem. Cytuj
lukaszs Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Wczoraj dokonałem serwisu ale zapałem 10W po kilku kilometrach po ubitym niewiele mogę powiedzieć. pracuje normalnie . dopiero dziś pisze gdzieś w teren więc będęoglądać powiedzieć coś więcej. Cytuj
kolo1 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Zajeżdzam już 3 swojego foxa . Kilka moich uwag , uszczelki enduro zamulają amor ? A cóż to za herezje -niby dlaczego mają zamulać ( no chyba że się uszczelki żle włoży - no bo oryginalnych foxa nie sposób żle założyć ). Niestety ale niektóre uszczelki foxa są do bani - puszczają syf do środka . W tamtym roku zalałem foxy motorexem 10 W , w tym zaleję dla odmiany jednego 7,5 W - zobaczymy jak będzie chodził . Cytuj
lukaszs Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie wiem czy to uszczelki Enduro czy motorex 10W ale amorek rzeczywiście wydaje się nieco zamulony . Wszystko założyłem zgodnie z manualem z Youtuba . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi