Kranczi Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dokladnie, problem z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 takie rozwiązanie to ja mam zawsze - do serwisu i z bani za taki serwis chcą 250-300zł a uszczeliki i olej(który wystarczy na 4-5 serwisów) zapłacę połowe tego więc to kiepski pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ok więc uszczelki FOX a olej motorexa 7,5 W Hej, i jak zalewałeś amor motorexem 7,5 w ? Pytam ponieważ sam chcę wymienić olej w swoim foxie i ciekawi mnie jak to wszystko działa z motorexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Wczoraj dokonałem serwisu ale zapałem 10W po kilku kilometrach po ubitym niewiele mogę powiedzieć. pracuje normalnie . dopiero dziś pisze gdzieś w teren więc będęoglądać powiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zajeżdzam już 3 swojego foxa . Kilka moich uwag , uszczelki enduro zamulają amor ? A cóż to za herezje -niby dlaczego mają zamulać ( no chyba że się uszczelki żle włoży - no bo oryginalnych foxa nie sposób żle założyć ). Niestety ale niektóre uszczelki foxa są do bani - puszczają syf do środka . W tamtym roku zalałem foxy motorexem 10 W , w tym zaleję dla odmiany jednego 7,5 W - zobaczymy jak będzie chodził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie wiem czy to uszczelki Enduro czy motorex 10W ale amorek rzeczywiście wydaje się nieco zamulony . Wszystko założyłem zgodnie z manualem z Youtuba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi