Signum51 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Cześć, Niedawno kupiłem Race Kinga 2.2 (drut). Oponka jest na tyle roweru i jestem z niej zadowolony. W tygodniu jeżdżę w większości po asfalcie i bruku, a weekendami po puszczach, szutrach i polach. Teraz potrzebuję drugiej opony na przód, bo fabryczna w moim Krossie kończy żywot Czy na teren jw. warto kupić drugiego RK? Czy może lepiej założyć X-Kinga, albo np. Geax Aka? Z góry dzięki za porady
jaaco Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Ja założyłem na tył Race Kinga 2.2 a na przód x-Kinga 2.2 i jest ok Podejrzewam, że też miałeś to ścierwo trailpac impac czy jakoś tak?
Signum51 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 Ja założyłem na tył Race Kinga 2.2 a na przód x-Kinga 2.2 i jest ok Podejrzewam, że też miałeś to ścierwo trailpac impac czy jakoś tak? Haha, dokładnie! Syf jak nie wiem co Pokapowałem się, że to jakaś parodia jest, jak zaczęły po kolei wszystkie klocki odpadać - po dwóch miesiącach z tyłu zrobił się semislick Właśnie też zastanawiam się, czy nie dać na przód X-kinga 2.2. Weekendami w puszczy na pewno byłoby fajnie... Tylko nie wiem jak na asfalcie? Jak się ten X-king toczy?
jasinski21444 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Przód ma małe znaczenie dla oporów . x king toczy sie bardzo podobnie do rk
Signum51 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Dzięki za podpowiedzi - dzisiaj śmigam do sklepu po X-Kinga
99tomcat Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Dzięki za podpowiedzi - dzisiaj śmigam do sklepu po X-Kinga będziesz zadowolony -, ja jestem
99tomcat Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Dzięki za podpowiedzi - dzisiaj śmigam do sklepu po X-Kinga będziesz zadowolony -, ja jestem
Signum51 Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 będziesz zadowolony -, ja jestem Wszystko na to wskazuje Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne - koła toczą się bardzo lekko i cicho, a w terene (np. na szyszkach) jest bardzo stabilnie. Podoba mi się, że wolno wytracają prędkość. Na RK mam przejechane na razie 600 km, a na XK dopiero 50 Więcej będę wiedział po urlopie, jak objadę Kaszuby i Bory Tucholskie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.