Skocz do zawartości

[rama] szosowa Carbon 56cm + widelec LOOK HSC5 SL

Maniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Witam, mam do sprzedania ramkę szosową wraz z widelcem. 

Rama to typowy chińczyk oklejona naklejkami specialized, waży ok 1150g bez dodatków, nigdy nie naprawiana, nie uszkodzona, stan perfekcyjny, gwint bsa stery 1 i 1/8cala.

Widelec LOOK HSC5 SL to topowy model ważący ok. 290gramów, którego katalogowa cena wynosiła swego czasu 1500zł, bardzo poprawia prowadzenie roweru w stosunku do zwykłych widelców, stan bardzo dobry, kilka rys na boku, poza tym nie uszkodzony ani nie naprawiany.

W zestawie dodatkowo: stery FSA, obejma rury podsiodłowej carbonowa wykonana na zamówienie (waga ok 10g), szyszka rozporowa do widelca.

Cena: 1300zł + koszt wysyłki 

FOTKI roweru w którym komponenty były zamontowane: https://plus.google.com/photos/106387281512330598851/albums/5740906445719449281?banner=pwa

Kontakt: tel. 782755540 mail: kuba_rsx@o2.pl lub PW

Istnieje możliwość wystawienia na allegro/

(mam na zbyciu również korbę dura-ace wraz suportem widoczne na zdjęciu, sztycę aero carbon rdx, mostek i kierownicę alu zyzx )

DSC_2088.jpg

• Mod Team

Zapomniałem dodać w opisie: rozmiar ramy to 56cm (od środka suportu do końca rury), długość górnej rury to 550mm, wysokość główki 150mm, była dobierana pod wzrost 181cm, idealna dla osoby w zakresie 178-184cm.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...