Kefir92 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cześć! Zainteresowałem się zabawą w złożenie własnego roweru. Zarówno w celu edukacyjnym jak i rekreacyjnym. Zamarzyła mi się szosówka, tylko mam jeden problem. Przeszukałem już google, allegro giełdę na forum i nie jestem z nich zadowolony. Otóż nie wiem, gdzie kupić używaną ramę szosową. Lokalizacje jakie mnie interesują to Wrocław, Opole i okolice, Eindhoven i okolice oraz ewentualnie internet. Czy macie może jakieś wskazówki, gdzie można poszukać sobie ramy? Nie jestem też zainteresowany w ramach za 10 tys. Będę szczęśliwy jak uda mi się wyrwać jakiś tani dobry karbon . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 2i Nie ma taniego dobrego carbonu (chyba że szyty) Można złakomić się na nowe ramy z ebaya chinskie jeżeli Ci życie nie miłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefir92 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 2i Hah, zależy jak się pojmuje znaczenie słowa "tanie". W wypadku ram rowerowych na moim poziomie to rama używana do 800-900zł już raczej będzie okej. Chyba nawet i karbonowa, prawda? Na ebayu też już trochę szukałem, ale naprawdę ciężko coś znaleźć Mógłbyś polecić może jakieś firmy, w których mam szansę coś znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 800-900 zł kupisz smiecia a nie rame karbonową bo pewnie chciałbys z widelcem polecic ci moge alu bottecchia ,giant tcr alux, cube , radon, trek i tylko w alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefir92 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 2i Okej, dzięki za chociaż tyle . Niekoniecznie z widelcem. Chcę złożyć sam rower i zaczynam od ramy. Składać go będę pewnie ładnych kilka miesięcy, więc się nie śpieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.