Skocz do zawartości

[wyprawa] chętni + pomysły, zagranica południe, wschód około 1000 km, do 10dni

frogus

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

od 18.07.13 do 16.08.13 mam urlop. planuję podjechać do granicy pociągiem i ruszyć rowerem dalej, przejechać około 1000 km (+/-500) i wrócić w inne miejsce do pociągu przy polskiej granicy. nie mam konkretnych pomysłów na trasę. chcę na to poświęcić do 10 dni. interesują mnie w zasadzie każde tereny na wschód i południe Polski. Niekoniecznie musi być to trasa zawalona zabytkami, dziesiątymi cudami świata itp.

czekam na propozycje i ewentualnych chętnych. jeżeli ktoś jest chociaż trochę zainteresowany proszę o kontakt może pójdziemy na kompromis i uda nam się ustalić wspólna trasę.

mam 21 lat, jestem podchorążym w Wojskowej Akademii Technicznej kierunku mechatronika. kondycję fizyczną mam b. dobrą, rowerem jeżdżę rekreacyjnie. sprzęt na taką wyprawę posiadam pełny (ewentualne drobiazgi się dokupi jak już się podejmie decyzję czy jadę czy leniuchuję w te wakacje). rok temu pokonałem na rowerze trasę ze swojej rodzinnej miejscowości na Mazurach do Zakopanego. 673 km w 4 dni, średnia prędkość prawie 20km/h, pierwszego dnia 203 km, drugiego 205, trzeciego 160 i czwartego 105.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...