wrx Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Hej co myslice o wspinaczce jako dobrym przygotowaniu do jazdy na rowerze ?? rece pracuja (scisk oraz podciaganie) nogi w sumie tez bo pchaja do gory ?? jak dla mnie bomba no i sa centra wspinaczkowe zamkniete (caloroczne Czekam na Wasze opinie i jak cos to moze uda sie zalatwic jakas niespodzianke od www.centrumtransformator.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ja raczej traktuje rower jako przygotowanie do sezonu wspinaczkowego Chociaż pewnie dopiero po sesji wybierzemy sie z kumplami w skały - Rzędkowice lub Podlesice - to jest równo 100 kilometrów ode mnie z domu. Planuje wsadzić sprzęt, namioty i dziewczyny do samochodu i w pare osób na roweruch pojechać na jurę. Jednak rower jako trening przed skałami to według mnie nie nadaje się, inne mięśnie pracują, zupełnie inne obciążenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Co do wspinaczki jako przygotowanie do roweru to myślę że te dyscypliny mogą współgrać ze sobą i się uzupełniać. Sam swego czasu uczęszczałem na ściankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wrx: temat był źle nazwany i nie ten dział. Poczytaj ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW. Pozdrówko porządkowe . PS. Szkoda, że Śląsk - w Wawie z przyjemnością bym skorzystała z tej niespodzianki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.