Skocz do zawartości

[bagażnik] do crossa

Lordvan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dużo jest zabawy z tymi sakwami przy zakładaniu/ściąganiu. O szybkim zdjęciu przy wejściu do pociągu/na prom zapomnij ; )

haha, na promie mój rower jeszcze nie był, w pociągu na palcach jednej ręki, ale codziennie chciałem zdejmować sakwę wchodząc do pracy... więc zależy mi na szybkim ściąganiu... A jeśli mam na bagażniku tą klamrę stalową, to nie wystarczy przytrzasnąć tym dwóch uchwytów pod sakwą?

Jakieś alternatywy, które są szybkozdejmowalne? 

Napisano

Ortlieb.

Albo Crosso - te są tak szybko zdejmowalne że czasem same się zdejmują w czasie jazdy :D

a w tej co wrzuciłem, to naprawdę nie wystarczy, jak dwa rzemyki pod sakwą przytrzasnę bagażnikiem? to by było dość proste i szybkie rozwiązanie... jeszcze musiałbym coś wiązać?

Napisano

Jeśli nie chcesz aby to co wozisz Ci spadło na pierwszej lepszej dziurze to jednak trzeba to przyczepić trochę solidniej. Najlepiej podjedź do sklepu rowerowego, niech Ci pokażą co mają, pooglądaj systemy mocowania, bo nie ma co brać w ciemno - później możesz żałować, a lepiej wydać raz a dobrze, bo chytry dwa razy traci  : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...