Qba24 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam! Potrzebuję kask, przymierzałem GIRO INDICATOR: http://www.mbike.pl/Img.ashx?Id=6429 i leży super,ale jakoś wygląd do mnie nie do końca przemawia....mam okazję kupić go za 149 PLN. Potrzebuję jakiejś alternatywy, na pewno kask musi być "głęboki" mocno nachodzić na głowę, a ciężko mi znaleźć coś innego w tej cenie.........Używa ktoś jakiegoś fajnego w podobnym przedziale cenowym? Dzięki za pomoc i pozdr! EDIT: A co myślicie o SCOTT WATU?Używa ktoś? lepszy od tego GIRO INDICATOR? http://www.scott-sports.com/pl/pl/products/227642/scott-watu-kask/;jsessionid=4BF83625407BD01C8B8F571491D58CFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja Giro kupiłem rok temu za 138zł i jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja używam kasku KROSS-a BARRACUDA. I sobie chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dzięki za pomoc! Ma może ktoś z was jeszcze jakieś ciekawe propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A co myślicie o kaskach 4F??? Używa ktoś?Np: http://4fsklep.pl/%5Bc4l13-ksr101%5D_kask_rowerowy_norte_-_bialy,32,45912.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 4F z wyglądu ok, ale trzeba przymierzyć Co do indicatora to uważam, że jest to jedna z lepszych propozycji w tym przedziale cenowym, zresztą używam go od 3 sezonów. Zobacz też ofertę kasków firmy MET czy UVEX, może coś Ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Też mam indicatora juz 2 sezon i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jeszcze się trochę porozglądam i naprzymierzam ale chyba jednak zostane przy GIRO Indicator chociaż nie bo podoba mi się jego styropianowy tył...no ale wszyscy go chwalą, a nie wiem czy znajde coś lepszego w kwocie do ok.200zł.... Dzięki za pomoc!!!!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 I co wybrałeś? Co jeszcze znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falanis Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Kolega by się pochwalił, co w końcu wozi na głowie Ja swojego Indicator'a wylicytowałem za 80 zł. Niby używany, ale bez żadnych śladów, chyba tylko raz przymierzony W kasku przejeździłem jeden sezon, leży znakomicie i świetnie wentyluje. Coś już ich mało na rynku, ale jak ktoś by miał okazję dorwać to mogę polecić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.