Skocz do zawartości

[do 1300] MTB wstępnie ROMET RAMBLER 3.0 za 1149 pln,

noey

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, obecnie poszukuję nowego roweru do kwoty max 1300 pln, wiadomo chciałbym wydać jak najmniej, ale z drugiej strony chciałbym rower który będzie po prostu dobry. Nie będę na nim skakał wydziwiał tylko do jazdy na długie dystanse trasy w większości lasy teren mieszany ogólnie.

Wiem, że rok temu tutaj na forum pisałem odnośnie poszukiwania roweru lecz z pewnych przyczyn dokonać zakupu nie mogłem.

Obecnie dysponuję kwotą na rower max 1300 złotych jak wspomniałem i liczyłbym na Waszą pomoc w doborze roweru (chodziłem po moim mieście lecz każdy sprzedawca tylko chce mi wepchnąć byle jaki rower i odchaczyć kolejnego klienta :|, bez uzasadnienia dlaczego dany model warto kupić).

Póki co moją uwagę zwrócił model rometu http://www.romet.pl/Rower,RAMBLER_30,10,485,2281.html wydaje mi się, że całkiem atrakcyjna cena jak za ten rower, prosiłbym o wypowiedź w moim temacie oraz pomoc i Wasze propozycje.

Od roweru oczekuję: sztywnej ramy, koła 26 standard, amortyzaror przedni słyszałem że suntour'a są dobre 63-100 mm w takim przedziale oraz zmiany biegów w manetkach/dźwigniach nie w kierownicy (w rączkach).

Moje gabarety: 74 kilo wagi, 185 cm wzrostu.

Pozdrawiam i liczę na fachową pomoc w mojej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...