marpok Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Troche odswieze ...mam zdaje sie to samo tylko, ze u mnie bol objawia sie tym, ze gdzies po 2h stopy mnie pieka ale wystarczy ze wypne noge w czasie jazdy troche nia poruszam i bol przechodzi, tak samo jak zsiade z roweru bol momentalnie ustepuje...stosowalem juz dodatkowe wkladki i nic nie pomagalo. Moze jest tak ze to kwestia przyzwyczajenia, a moze musze pokombinowac cos z blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jeśli ból przechodzi po wypięciu stopy to ustaw inaczej blok, ja w butach shimano miałem drętwienie stopy, luzowanie sznurówek pomagało tylko na chwile, ogólnie buty shimano są bardzo wąskie i jeżeli ktoś ma szerszą stopę i niskie podbicie (jak ja) to będzie miał w nich problem, zmieniłem buty na inne i już mi nie drętwieją stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.