kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Właśnie przeprowadziłem się do Łodzi, pierwszy trening i pierwsze 80 km zrobione Powiedzcie mi czy w okolicy Łodzi (+/- 30 km) są jakieś "górskie" tereny, gdzie można się zmęczyć na podjazdach? Mógłby mi ktoś zaproponować trasę o długości ok. 80 km z przewyższeniem min. 600 m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie wiem na jakie podjazdy liczysz ? W Łagiewnikach jest kilka konkretnych podjazdów, które umożliwiają zrobienie 600m wzniesień na odcinku 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Mtb czy szosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 MTB, ale może być po szosie. Priorytet to przewyższenie, chodzi o możliwie najmniej płaską trasę (może być krótka w postaci pętli, najwyżej przejadę kilka razy). Będę bardzo wdzięczny za opis lub ślady GPS. Może Krajobrazowy Park Wzniesień Łódzkich? Chyba strasznie płasko tu macie W Łagiewnikach jest kilka konkretnych podjazdów, które umożliwiają zrobienie 600m wzniesień na odcinku 50 km Jak możesz to podaj współrzędne tych podjazdów np. z Google Maps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Gdzie tam ślady i opisy Najlepiej będzie jak ktoś Ci pokarze wszystkie fajne podjazdy Gwarantuje że jest się gdzie ujechać ... Co nie zmienia faktu, że góry są w tym niezastąpione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Macie jakieś propozycje? Jutro ma być bardzo ciepło, może byłb ktoś chętny na spotkanie na tym placu z kolumną na końcu piotrowskiej o 7:45? Do 12 można pojeździć pokazalibyście mi jakąś górzystą trasę, średnia myślę, że 25 km/h wystarczy (ewentualnie jak będą chętni można wyjść poza "lekki tlenik") Znacie adresy jakiś for internetowych/stowarzyszeń rowerowych w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie mieszaj tematów.Ustawki w Łodzi tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/131166-ustawkaspotkanie-%C5%82%C3%B3dzkiej-strefy-frorg-cz-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 ja tam żadnego mieszania tematów nie widzę, chyba wiem po co temat założyłem byłem w parku wzniesień łódzkich i tam można już coś fajnego zaplanować, jak wyznaczę trasę to podam tracka może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Chcesz się z kimś ustawić? To zrób to w tamtym temacie. Czemu? Bo ludzie mają go w obserwowanych? Bo są przyzwyczajeni szukać informacji o wypadach właśnie w tamtym temacie. Ja wpadłem na twoje zapytanie całkiem przypadkowo dziś rano. Gdybym wpadł wczoraj, to pewnie bym zaproponował jakiś wypad do Łagiewnik. Ale wczoraj patrzyłem tylko w tamten temat służący umawianiu się na wypady. Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.