kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Właśnie przeprowadziłem się do Łodzi, pierwszy trening i pierwsze 80 km zrobione Powiedzcie mi czy w okolicy Łodzi (+/- 30 km) są jakieś "górskie" tereny, gdzie można się zmęczyć na podjazdach? Mógłby mi ktoś zaproponować trasę o długości ok. 80 km z przewyższeniem min. 600 m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Z tego co wiem największą górą w okolicy Łodzi jest Rudzka Góra :/ Byłem tam dziś i powiem szczerze, że po kilku podjazdach można się upocić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Też tam dziś byłem i licząc z asfaltem + końcówka terenem nie jest źle tylko, że krótko A Krajobrazowy Park Wzniesień Łódzkim są tam jakieś większe podjazdy? Mile widziane ślady GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.