rodszyld69 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 A tak wogóle to firma Unibike dobra jest? a dlaczego miała być niedobra Każda marka ma swoje plusy i minusy, w Unibike po zarejestrowaniu sie na ich stronie masz możliwość przedłużenia gwarancji na ramę na okres 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Noo nie wiem. A wiesz może gdzie mogę znaleźć więcej zdjęć tego roweru bo w okolicy nie mam sklepu z tym rowerem. Może ktoś z forum posiada taki rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Może ktoś z forum posiada taki rower poszukaj tu http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=garage&do=item_list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten Flite jest bardzo dobrą propozycją. Nie ma jakichś negatywnych opinii, które pozwalały by twierdzić, że to szajs. Z przednią zmieniarką ktoś ewidentnie nie przemyślał sprawy ale zawsze można kupić inną gdyby były problemy. Są już nawet adaptery do mocowania Direct Mount. Da się obejść ten problem. Albo się za tegorocznymi modelami Rometa rozglądnąć. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Albo się za tegorocznymi modelami Rometa rozglądnąć. Czyli mustang 29 1.0 lub 2.0 tylko coś drogie te romety katalogowo i ta rama jakaś dziwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Czyli mustang 29 1.0 lub 2.0 tylko coś drogie te romety katalogowo zawsze można negocjować ze sprzedawcą cenę sprzedaży roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Drogie?? Z tym wyposażeniem to jedna z najlepszych ofert na rynku. Co do ramy to pod względem geometrii jest bardzo dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 zawsze można negocjować ze sprzedawcą cenę sprzedaży roweru Taa.. i co wynegocjujesz jak katalogowo 3500zł a sezon już się zaczął. Co do ramy to pod względem geometrii jest bardzo dopracowana. Co masz na myśli? A w Unibiku też jest dopracowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) A co ma sezon do tego?? Dla przykładu gdy pytałem tydzień temu o R-line 1.0 to na wejściu zeszli z ceną o 5 stów do kwoty 4,5K. Romet ma lepszą moim zdaniem geometrię. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 na wejściu zeszli z ceną Kto??? Sklep stacjonarny , Dystrybutor, sklep internetowy, czy bezpośrednio u Rometa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 U mnie w Krk bezpośrednio w ich salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 O boże ja chyba nie kupie tego roweru!!!! To co wybrać http://www.unibike.pl/flite29.php http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_20,10,668,672,14069,2015.html http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_10,10,668,672,14070,2015.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To co wybrać Z tej trójki wybrałbym Mustanga 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 A w tym unibiku to ta rama w jakim sensie jest gorsza od mustanga? Bardzo jest zła? Będzie niewygodnie czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Trochę za bardzo Ci namieszałem z tą geo Unibike więc najlepiej będzie przeczytać http://www.team29er.pl/start/rowery/1388-29ery-unibike-2015-cicha-nuta-wieoci Masz tu wszystko wyjaśnione. W tym o reszcie szpejów, które są bardzo porządne. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Masz tu wszystko wyjaśnione nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Z tego co zdążyłem się dowiedzieć to rama w unibike flite 29 będzie wygodniejsza na długie dystanse, szosę. Natomiast w terenie będzie czuć lekki dyskomfort. Czy dobrze myślę? Spotkałem się także z opinią iż na tej ramie łatwiej będzie przyspieszać po przez ciągłe pedałowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owczasty Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 rodszyld69 jednak się zdecydowałem na twoją propozycję Cayon Al trochę po negocjowałem ale dużo nie zeszli ( sezon ) ale dorzucili jeszcze gratis zdam relacje jak już przyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jak targowałeś cene z canyon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owczasty Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 meilowo Pewnie można wytargować wiecej niz 100 zł ale trzeba wziąc pod uwagę sezon w innym temacie do 2000 ktos podał stronke gdzie znalazłem http://chlebek.shoper.pl/pl/p/Rower-Kellys-Spider-20-2014/8760 mocno bym sie zastanowił nad 26 calami w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 aha, a kiedy będą nowe canyony na 2016 rok? I czy poza sezonem da się obniżyć cenę o 5-10 % ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owczasty Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Myśle ze poza sezonem te 10% zejdą szczegolnie ze to beda rowery ze starej kolekcji. Teraz zeszli 5 % A te z 2016 pewnie bedą po zakończeniu sezonu Ale patrząc na cayon 2015 vs 2014 to lepiej wyposażony ten z 2015. Wiec można stwierdzić ze przeceniją rowery z gorszym osprzetem i to jest logiczne. Chociaz w przypadku kandsów czy lazaro to po dobrych sprzedaż i opiniach chyba żeby więcej zarobić wsadzali troche gorsze podzespoły ale nadal wyrózniające się na tle konkurencji ale to już niech starzy wyjadacze się wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdrive Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 A może to http://www.scott.pl/produkt/157/455/rower-scale-970/ Jak tam z amorem, hamulcami i geo ramy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Właśnie w styczniu lutym będę chciał kupić Canyo Al6.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSTR911 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam Czy ktoś z Was Panowie, miał doczynienia z marką Megamo? Jestem zainteresowany dokładnie tym modelem: http://allegro.pl/rower-29-megamo-natural-1-xt-hyd-taper-manitou-air-i5321877108.html?source=mlt Jakie są słabe strony tego roweru poza hamulcami które są raczej kiepskiej klasy? Ewentualnie proszę o jakieś alternatywy, interesuje mnie 29 z powietrznym amorem, oraz na osprzęcie klasy deore/XT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi