kokowks Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Witam zdjalem ostatnio hamulce v -brake z przodu i mam mały problem w dolnej czesci v-brakeow, ejst taka tuleja z malym precikiem, ktory to precik trzeba wlozyc w odpiednia dziurke na wypostkach do montazu na amorku Chdozi mi o ten maly wystający pręcik tutaj w gornej czesci zdjecia Z tym ze jesli wlozyc ten preci w ta dziurke, to wogole nie pasuje i klocek zamaist przy ramie, to jest na amorku i nawet blokuje to tak, ze ten precik nie wchodzi do konca w ta dziurke.
miti09 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 poluzuj klocek i obróć go o 90 stopni, ramię wejdzie bez problemu, dokręcisz je do piwota, a potem ustawisz klocek
paweloko Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Wsadzasz ten pręcik (sprężynę) w dziurkę przy piwocie skręcasz śrubą i już. Jeśli będzie potrzebna regulacja to
Mod Team Puklus Napisano 15 Lipca 2013 Mod Team Napisano 15 Lipca 2013 Ja zaczynam się zastanawiać czy ludzie w dzisiejszym świecie w ogóle myślą ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.