mikolajpod Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Witam Od dłuższego czasu szukam dla siebie nowej ramy. Rower ma mi służyć do typowego XC. Mam 184cm wzrostu, do tej pory jeździłem na Giant Terrago 3 rozmiar M czyli jakieś 18". Zastanawiam się nad Flash Saber http://www.karbonowy.pl/sztywne/1186-flash-saber-26-rama-karbonowa-biala.html Polecacie jakieś inne ramy? Dodam, że koniecznie pod koła 26" najlepiej z karbonu. Musi też pasować do kół, rogów itd w kolorze czerwonym i czarnej reby BTW czy rozmiar 19" będzie dla mnie dobry? Jeśli zna ktoś sklepy internetowe niekoniecznie polskie gdzie można kupić dobre ramy w tej cenie to prosiłbym o linki Nie, nie jestem leniwy, czytałem wiele tematów, przeglądam codziennie allegro i wiele stron sklepów internetowych i nadal nic nie znalazłem. Producenci rowerów typu Giant, Merida, Kellys odmawiają sprzedaży samej ramy. Może są jakieś sklepy, które rozbiorą rower i sprzedadzą samą ramę?
s2power Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Przy Twoim wzroscie u Gianta celowalbym w rozmiar L. U nas bedzie klopot cos dostac. Szukaj u Niemcow. Zakupy online to teraz norma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.