arekm Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam. Szukam kasku dla siebie i żony. U mnie w mieścinie wybór marny. Jutro będę w Warszawie (niezbyt często bywam) więc pytanie - do jakich 2-3 sklepów warto uderzyć z sporym wyborem (przedział cenowy do 200pln/szt)? Będę wjeżdżał A2.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Podbijam - ja szukam co prawda kasku w nieco wyższej cenie, ale i tak przydałaby się porada. Na pewno odwiedzę airbike na KEN, bo tam mają interesującego mnie Prevaila, a gdzie jeszcze warto wstąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jeśli szukasz Giro to t-bike na Ursynowie. Bardzo duży wybór Alpiny mają w Bikemanie na Gocławiu. Spory wybór Lazera znajdziesz na skrzyżowaniu Krasińskiego i Popiełuszki. O Airbikeu sam wspomniałeś. Nic więcej konkretnego nie kojarzę, a temat przerabiałem wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.