lukaszs Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 witam zgodnie z ustaleniami poczynionymi na V zlocie zwracam się z uprzejma prośbą w imienu własny i kilkunastu innych forumowiczów o zmianę NICKU dla naszego kochanego ww użytkownika.Wraz z kilkunastoma użytkownikami uznaliśmy to z różnych przyczyn za wielce konieczne. Proszę Admina (L) o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby co motywóję bezgraniczną sympatia dla ww kolegi . Oczywiście można zamieścić ankietę aczkolwiek wydaje mi się że wybór jest jeden. pozdrawiam i zachęcam do dyskusji.
ukaniex Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Łukasz przypomnij się na następnym zlocie bo masz piwo u mnie. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4
Gość prazynka Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie dzięki za zmianę;-) Pytałam o zmianę nicka nie tak dawno i dostałam odpowiedź, że to niemożliwe, a jednak-jak widzę- możliwe. Proszę również o zmianę. Czemu modzi nie odpowiadają na privy?
Schwefel Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Nie ma żadnych zmian nicków. Dziękuję za uwagę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.