lukaszs Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 witam zgodnie z ustaleniami poczynionymi na V zlocie zwracam się z uprzejma prośbą w imienu własny i kilkunastu innych forumowiczów o zmianę NICKU dla naszego kochanego ww użytkownika.Wraz z kilkunastoma użytkownikami uznaliśmy to z różnych przyczyn za wielce konieczne. Proszę Admina (L) o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby co motywóję bezgraniczną sympatia dla ww kolegi . Oczywiście można zamieścić ankietę aczkolwiek wydaje mi się że wybór jest jeden. pozdrawiam i zachęcam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Lipca 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 ww, tzn dla Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 co motywóję co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 motywuję.......:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greiffenberger Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Na jaki nick chcecie zmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Na jaki nick chcecie zmiany ? MORT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Łukasz przypomnij się na następnym zlocie bo masz piwo u mnie. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Bardzo ładnie dzięki za zmianę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prazynka Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie dzięki za zmianę;-) Pytałam o zmianę nicka nie tak dawno i dostałam odpowiedź, że to niemożliwe, a jednak-jak widzę- możliwe. Proszę również o zmianę. Czemu modzi nie odpowiadają na privy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nie ma żadnych zmian nicków. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.