andrut61 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Witam Jak w tytule. Moje stare Deorki idą do innego bike, a mój podstawowy potrzebuje nowych. Potrzebuje większej siły, wagi takiej lub niższej, i kompletnej bezawaryjności. Myślę np. o komplecie Shimano BR-M675 SLX. Co Wy na to? Może lepiej coś innego z podobnego przedziału cenowego?
KMtown Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Slx na metalicznych klockach i będziesz zadowolony
Grzeslaw Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Potwierdzam do tego tarcza Shimano RT76/86. I jest bajka
Mod Team Puklus Napisano 15 Lipca 2013 Mod Team Napisano 15 Lipca 2013 Myślę np. o komplecie Shimano BR-M675 SLX. 595 nie maiły serva a slx ma, klamka tam jest dosć miękka i możesz sie z tym źle czuć na początku jednak idzie sie przyzwyczaić a sam hamulec jest zacny. Możesz także mieć nie lada problem jak jesteś wielkopalczasty, ja mam dłonie można by rzec kobiece i mam klamkę odsuniętą max od kierownicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.