Rychlapl Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ładnie zapakowana ta zębatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Niestety projekt idzie na sprzedaż Jeśli ktoś chętny na jakieś części to proszę pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Co się stało że rower na sprzedaż poszedł? Chciałbym się zapytać jak z wytrzymałością tej ramy, bo cena i waga kusi tylko się trochę boję że łatwo ją uszkodzić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Rower miał iść na sprzedaż jednak się rozmyśliłem ponieważ rowerem mi sie bardzo dobrze jeździ. Obecnie rower prezentuje sie następująco: Wpadło tez siodełko wtb silverado na tytanowych prętach Edytowane 21 Grudnia 2015 przez czyzu6491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 coś się zdjęcia nie wczytały czyli rozumiem że rama się nie rozpadła- to super, już mam kandydata na przyszłość bo ten niebieski kolor też mi całkiem pasuje do rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 u mnie zdjęcia są a poprawiałem bo na początku nie było rama jak na swoją wagę wytrzymała całkiem sporo mija jej już 2.5 roku i żadnych oznak zmęczenia i anoda trzyma sie super, po dobrym umyciu jest jak nowa. Zaliczyła kilka wypadów w góry, zjazd kasprowym też był, a poza tym to mniejsze lub większe wzniesienia na mazowszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi