marcinSZ0 Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Mam problem ze wskaznikiem aktualnie uzywanej zębatki z tyłu w prawej klamkomanetce Deore dual control ,w kazdej pozycji wskaznik działa prawidłowo poza 9-tką ,między 8 a 9 nie ma róznicy ,wskaznik przy wrzucaniu 9 tylko lekko drgnie i nie przesuwa się do konca ,jadąc i patrząc sie na wskaznik wydaje sie ze mam jeszcze 1 bieg i nie wiem czt "te typy tak mają " czy moze to zareklamowac w sklepie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 mam te same klamkomanetki, u mnie wskaznik działa prawidłowo, ale jakbym mial taki problem jak Ty to bym rozkrecił manetke i sprawdził co jest przyczyna niepoprawnego działania, ewentualnie idz zareklamuj do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 u mnie przy zmianie z 8 na 9 wskaznik tylko ledwo drgnie, ale jakos mi to nigdy nie przeszkadzalo Oczywiscie na lx dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinSZ0 Napisano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiec to pewnie nie uszkodzenie tylko "zalezy jak sie trafi" w jednych dziala poprawnie a w innych nie całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.