Skocz do zawartości
  • 0

Unibike Evolution (2013)

Dubler

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo przyjemnie sie na nim jezdzi, po przesiadce z kilkuletniego, taniego FS to wrecz sunie. Ma dobra rame z duzym dmc i amortyzator cudo w tej kategorii cenowej. Sa jednak ale: hamulce sa zle spasowane i strzelaja ale nie chce oddawac roweru na conajmniej 2tyg zeby fabryka przyslala lepsze, oraz siodelko twarde jak cienka poduszka na betonie. Z mojego wywiadu wynika ze te hanulce to przypadek jednorazowy. Reszte sobie bardzo chwale. No i oczywiscie sklep activebike.pl ktory nie dba o zycie klientow (o co chodzilo mozesz w dziale opinie przeczytac)

Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2

Tak, przerzuty dzialaja perfekcyjnie. Nie liczac luzow w hamulcach ktorych prawdopodobnie miec nie bedziesz i dosc twardego siodelka polecam

co znaczy, że hamulce strzelają?? Napisz do producenta może wymienią..

Luzy na tarczy z tylu. Problem z tego co wiem jednorazowy. Wlasnie dzis jade oddac do naprawy bo obiecano wymienic mi tylny uklad hamulcowy na lepiej spasowany w ramach gwarancji. Calkiem milo bo jezdzilem na aktualnym poltora miesiaca ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...