Dubler Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nazwa: Unibike Evolution (2013)Data dodania: 12 lipiec 2013 - 12:51Jeśli ktoś ma jakieś pytania pisać w tym temacie, jeśli nie będę odpisywał przez 2 dni pisać prywatne wiadomości.Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubler Napisano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nazwa: Unibike Evolution (2013) Data dodania: 12 lipiec 2013 - 12:51 Jeśli ktoś ma jakieś pytania pisać w tym temacie, jeśli nie będę odpisywał przez 2 dni pisać prywatne wiadomości. Zobacz rower dodałem kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jakie wrażenia? Jak amortyzator i hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubler Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Bardzo przyjemnie sie na nim jezdzi, po przesiadce z kilkuletniego, taniego FS to wrecz sunie. Ma dobra rame z duzym dmc i amortyzator cudo w tej kategorii cenowej. Sa jednak ale: hamulce sa zle spasowane i strzelaja ale nie chce oddawac roweru na conajmniej 2tyg zeby fabryka przyslala lepsze, oraz siodelko twarde jak cienka poduszka na betonie. Z mojego wywiadu wynika ze te hanulce to przypadek jednorazowy. Reszte sobie bardzo chwale. No i oczywiscie sklep activebike.pl ktory nie dba o zycie klientow (o co chodzilo mozesz w dziale opinie przeczytac) Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek365783 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Mam pytanie czy przerzutki dobrze się spisują, I czy polecasz ten o to rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubler Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak, przerzuty dzialaja perfekcyjnie. Nie liczac luzow w hamulcach ktorych prawdopodobnie miec nie bedziesz i dosc twardego siodelka polecam Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmeli Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Tak, przerzuty dzialaja perfekcyjnie. Nie liczac luzow w hamulcach ktorych prawdopodobnie miec nie bedziesz i dosc twardego siodelka polecam Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2 co znaczy, że hamulce strzelają?? Napisz do producenta może wymienią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubler Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Luzy na tarczy z tylu. Problem z tego co wiem jednorazowy. Wlasnie dzis jade oddac do naprawy bo obiecano wymienic mi tylny uklad hamulcowy na lepiej spasowany w ramach gwarancji. Calkiem milo bo jezdzilem na aktualnym poltora miesiaca Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubler Napisano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2013 --update hamulec naprawiono mi bezproblemowo na gwarancji za darmo w postaci wymiany klocka hamulcowego wszystko śmiga perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Dubler
Nazwa: Unibike Evolution (2013)
Data dodania: 12 lipiec 2013 - 12:51
Jeśli ktoś ma jakieś pytania pisać w tym temacie, jeśli nie będę odpisywał przez 2 dni pisać prywatne wiadomości.
Zobacz rower
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.