tomaaso Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam! Chcialbym posmigac troche goralem po asfalcie.... mysle nad kupnem 2 kol z jakimis slikami? co sadzicie o takim rozwiazaniu? Jaki bylby najtanszy sensowny zestaw? a moze przekladac opony na seryjnych felgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Najtaniej wyjdzie kupić Kendy Kontender 1.0 albo Kwest 1.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 a jakie tanie felgi? czy moze lepiej przekladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygas Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 mam do sprzedania gipiemme mount za 60zl. ale niestety tylko odbior osobisty. obrecze sa dosc dobre na asfalt, maja tylko 16 szprych, wiec do niczego innego sie nie nadaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam! Chcialbym posmigac troche goralem po asfalcie.... mysle nad kupnem 2 kol z jakimis slikami? co sadzicie o takim rozwiazaniu? Jaki bylby najtanszy sensowny zestaw? a moze przekladac opony na seryjnych felgach? jak chcesz po asfalcie ,to moze zastanow sie nad jakimś zestawem 28' koł , od raz uz oponami .. zazwyczaj do ramy z górala pasują koła 28 calowe ,wiem bo sprawdzałem w obu moich rowerach ,ale lepiej sprawdź to u siebie .. jak ma sz amor ,to moga byćproblemy z przodu .. ale potem nie wiem czy Ci v-ki łapną to koło .. wiec moze faktycznie same slicki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikiyu Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podepne się bo po co śmiecić kolejnym tematem: czy jest jakiś problem z szerokością obręczy jeśli zmieniam oponkę na sporo węższą ? tzn seryjnie miałem opony 1,95 cala szerokości a chce założyć slicki na 1.0 czy 1.25 - czy więc opona nie będzie luźna na obręczy ? czy może to miejsce styku opony z obręczą zawsze jest takie samo a dopiero dalej opona się poszerza ? z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.