Punde Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Witam. W najblizszym czasie chcialby sobie kupic jakas szosowke. Co sadzice o rowarach marki "Scott" ? Wypatrzylem sobie jeden z modeli (SCOTT Speedster 60 2013) i chcialbym wiedziec jak z wytrzymaloscia na dlugie intensywne jazdy. http://www.scott-sports.com/gb/en/products/227904019/bike-speedster-60-14-xxs47/Z gory dzieki za pomoc
kspi9 Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Scott to jedna z najlepszych firmy produkujących rowery. Rozmawiałem wczoraj z chłopakiem jeżdżącym od długiego czasu na Scottach i sobie zachwala je wytrzymałością. Ja od dłuższego czasu jeżdżę na Trek'ach i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam Ci te dwie marki. Pozdrawiam
RafalPolo Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Scotty są i fajne, ale w takiej kategorii cenowej co ten w/w to nie jest niczym szczególnym. Najniższa grupa, to już każda inna grupa w najtańszych egzemplarzach innych firm ma co najmniej 2200, a rama to też najtańsze aluminium. Jak możesz go dostać po jakimś rabacie np poniżej 2k to jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.