Skocz do zawartości

Cube, Radon czy może coś innego? - Jaki rower do 3200zł

PiotrN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

Jestem nowy na forum i chiałbym się Was zapytać jaki polecacie 29er. Z racji tego że sezon powoli się kończy ceny - nieznacznie - maleją.

Szczerze mówiąc mam upatrzony model:

Cube Attention 29er rama 21 black'n'grey

skłaniałbym się też ku Analogowi, ale nie podoba mi się malowanie ramy.

Ostatnio znalazłem bardzo ciekawy model firmy Radon - mowa o ZR Race 5.0 bodajże. Nie ukrywam dużo bardziej podoba mi się od Cube, ale z tego co się orientuję jest trudno osiągalny u nas w Polsce, a jeżeli już jest to kosztuje prawie 4 kafle, więc to trochę przegięcie. Druga sprawa to rozmiar, pewnie to 21 w Cube to to samo co 21 w Radonie tyle że o ramach 21 nic kompletnie nie widzę. Czy możecie wiecie czy ktoś oprócz firmy z Tarnowa Opolskiego sprowadza te rowery do Polski (najlepiej coś na terenie woj. mazowieckiego). Będę wdzięczny za info.

Co do Cube to co sądzicie? Bo ja szczerze mówiąc sam już nie wiem. Powiedzmy że te 2900zł jestem w stanie za niego dać. Tylko kwestia tego czy ktoś go za tyle sprzeda. Ewentualnie te 3100zł, ale żeby to już była "całość" - tz. z dodatkami.

Najlepiej jakbyście polecili coś z Reconem, na przyzwoitych częściach Shimano do 3200zł.

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...