Wawrus Napisano 14 Maja 2006 Napisano 14 Maja 2006 Nie wiem jak załączyć do posta plik z własnego komputera.W oknie Odpowiedzi jest u góry znaczek z drzewkiem pt"wstaw obrazek" ale tam trzeba podac adres url.A jak wstawic plik z komputera?Czy moze to byc wina Firefox'a?
neo6 Napisano 14 Maja 2006 Napisano 14 Maja 2006 nizej masz ZAŁACZNIKI i sie wybiera zalacznik z kompa a pozniej "dodaj ten zalacznik"
Wawrus Napisano 14 Maja 2006 Autor Napisano 14 Maja 2006 Zaraz zobacze czy to chodzi a teraz? Obrazek sie nie wyswietla.Tylko szare pole z napisem "załączony obrazek".U innych widziałem że normalnie wyświetla obrazek,a nie pokazuje takiego szarego pola.O co chodzi?Czy to tylko u mnie sie takie pole wyświetla?
Mały Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 U mnie u każdego widać szare pole i napis "załączony obrazek" (może wina opery?, choć w firefoxie jest to samo), ale jak klikne to się włącza obraze, czyli wszystko chodzi .
BART_osz Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Jak chcesz wstawiac obrazki to najlepiej robic to przez http://imageshack.us/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.