Kris01 Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Witam, chciałbym sie zapytac was fachowcow rowerowych ;D Co może dziać się z moim rowerem?Podczas jazdy pedała (nie zawsze!) zatrzymują się i nie mogę dalej jechać;f Nie raz obiłem na nim genitalia że się tak wyraze Jest to damka Grandmam go juz ok.7lat ;D Nigdy nic w nim nie trzeba było wymieniac;> Przerzutki gdy jadę na 1-1 zaczynają skrzypieć/zgrzytać taki dziwny dzwiekm, pedałami nie mogę kręcic do tyłu;f(wiem że to zbędne ale czasem sie przydaje, ale gdy krece pedałami to łancuch sie zatrzymuje-,-)Co z nim może być? Za 2 lata mam iść do szkoły gdzie będę musiał dojeżdżać do pociągu rowerem, i nwm czy wymienić ten rower na jakiś używany do 250-300zł(na tablicy parę widziałem), czy lepiej ten naprawić a kupić rower za 2 lata dopiero? Rower mam mi służyć tylko do przejazdu gdzieś/treningu aerobowego bo moim priorytetem jest głownie kulturystyka i sztuki walki, rower to tylko dodatek nie jestem zapalonym kolarzem/downhillarzem itd.Z góry dziekuję za odpowiedzipozdrawiam,Kris
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.