Skocz do zawartości

[Lublin] zakup roweru

anelim

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki rower (przeznaczenie)?

Jaki budżet ?

Wszystko zalezy od tego czego tak naprawdę oczekujesz od roweru.

Na giełdzie bywają naprawde faje rowery (okazje) ale to nie tak że za każdym razem jak tam pojedziesz to na pewno znajdziesz coś dla siebie, trzeba szukać.

Sklepów w Lublinie jest sporo i w każdym będą zachwalali to co mają dlatego idąc kupować musiz mieć już mniej więcej w głowie wizję tego roweru i nie dac zrobić sobie mętliku w głowie.

Bardzo duży wybór rowerów i dobre ceny mają na związkowej, tylko obsługa troszkę oderwana od rzeczywistości.

Jak chcesz coś bardziej wyrafinowanego to może Toro na Zana 62.

Na Zana między Leclercem a Media też masz dwa spore sklepy.

dzieki za odp :) interesuje mnie rower taki hmm... do jazdy dosc energicznej, wiec na pewno nie miejski. Nie wiem jakie sa aktualnie ceny ale moze byc jakas uzywka nawet za 500-600 zl :) A kolo ktorej godz warto pojechac na gielde? 

Jaki rower (przeznaczenie)?

Jaki budżet ?

Wszystko zalezy od tego czego tak naprawdę oczekujesz od roweru.

Na giełdzie bywają naprawde faje rowery (okazje) ale to nie tak że za każdym razem jak tam pojedziesz to na pewno znajdziesz coś dla siebie, trzeba szukać.

Sklepów w Lublinie jest sporo i w każdym będą zachwalali to co mają dlatego idąc kupować musiz mieć już mniej więcej w głowie wizję tego roweru i nie dac zrobić sobie mętliku w głowie.

Niedziela rano, o 8.30-9.00 warto już być.

Za 500-600 zł to bym szukał coś na tablicy, bo to na sklep troszkę mało coś znalezć takiego żeby się zaraz nie rozleciało.

Jak coś znajdziesz możesz wkleić link i zapytać się ludzi co to warte.

Ogólnie trudno będzie bo budżet troszkę skromny ale wspólnie cś się może znajdzie ;)

Teraz już nie mam czasu ale jutro popatrze na tablicę, jak coś znajdę to wkleję.

Acha, wzrost by się przydał (wielkość ramy) ;)

Pozdrawiam.

Dziekuje bardzo za zaangazowanie :) Zdaje sie, ze juz podjelam decyzje. Z drugiej reki kupuje kross hexagon v2 od osoby znajomej, rower podobno malo jezdzony i w stanie idealnym, cena zdaje sie byc tez korzystana - 480 zl do lekkiej negocjacji mysle. Rozmiar 19 (mam 167 cm wzrostu). 

No jesli faktycznie w dobrym stanie to wydaje mi się że warto.

Problem może być z wielkością ramy bo to rama na raczej wyższe osoby. Oczywiście wszystko zależy jak rower będzie używany ale jeśli do nazwijmy to "leśnej rekraacji" bez szaleństw to ujdzie.

Chodzi tu głównie o przekrok, przy wysokiej ramie i ambitniejszej jezdzie w niektórych sytuacjach można sobie zrobić kuku ;)

Poza tym przez swoją wielkość rama będzie troszkę dłuższa i trzeba się będzie bardziej wyciągnąc na rowerze, ewentualnie zamontować krótszy mostek kierownicy.

Tak czy inaczej trzeba zrobić jazdę próbną ;)

Pozdrawiam.

No jesli faktycznie w dobrym stanie to wydaje mi się że warto.

Problem może być z wielkością ramy bo to rama na raczej wyższe osoby. Oczywiście wszystko zależy jak rower będzie używany ale jeśli do nazwijmy to "leśnej rekraacji" bez szaleństw to ujdzie.

Chodzi tu głównie o przekrok, przy wysokiej ramie i ambitniejszej jezdzie w niektórych sytuacjach można sobie zrobić kuku ;)

Poza tym przez swoją wielkość rama będzie troszkę dłuższa i trzeba się będzie bardziej wyciągnąc na rowerze, ewentualnie zamontować krótszy mostek kierownicy.

Tak czy inaczej trzeba zrobić jazdę próbną ;)

Pozdrawiam.

jezdzilam juz wlasnie rowerem o wielkosci 19 i bardzo mi odpowiada, nie wyobrazam sobie mniejszego :) rower raczej po prostu do energicznej jazdy, niz po gorkach w lesie takze mysle ze powinien mi wystarczyc :) 

hej, szukam roweru moze byc nowy albo uzywany oczywiscie w dobrej cenie :) co polecacie, jakie sklepu, moze Elizowka? Slyszalam dobre opinie o okazjach w tym miejscu :)

Witam.

Ja jestem z lublina i handluje uzywanymi rowerami

prosze tu jest kontakt.

KONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290

POZDRAWIAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...