omega12 Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Witam po raz pierwszy Zwracam się do Was z prośbą o opinie o rowerach Centurion - szczególnie na temat modelu Backfire 200. Postanowiłam zmienić swojego 10letniego Wheelera na coś na aluminiowej ramie, z hamulcami tarczowymi i niezłym osprzętem. Zobaczyłam dziś w sklepie Centuriony, rowery nieźle wyposażone, na fajnej ramie, ale szczerze mówiąc nie słyszałam jeszcze o tej marce. Nie znalazłam zbyt wielu opinii ani w sieci, ani na tym Forum... Szczególnie pytam o awaryjność, solidność wykonania. Można zaufać tej marce ? Dostałam też niezłą cenę - 1750 zł to chyba dobrze za taki rower ? Dziękuję
Stryczek Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 u mnie w sklepie usłyszałem że na centuriony - raczej ich rame jest 5 lat gwarancji
omega12 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 u mnie w sklepie usłyszałem że na centuriony - raczej ich rame jest 5 lat gwarancji Tak, na resztę jest 2 lata, na ramę 5. No nic, późnym wieczorem dokonałam zakupu i przyjechałam do domu rowerem, chociaż pogoda była niezbyt sprzyjająca . Wrażenia po I przejażdżce bardzo ok, jechało się naprawdę świetnie. Całość wygląda bardzo solidnie. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował. Jeśli ktoś będzie chciał zakupić ten model, mogę służyć pomocą za kilka dni i napisać kilka słów na temat wrażeń z użytkowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.