Volcano24h Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Doświadczenie : Zerowe Rower : Kross Avedo 4.0 ( w planach kupienie dodatkowe osprzętu na sakwy itp ) Termin : 16.08-1.09 ( urlop ) Start Meta - Wodzisław Śląski - Mielno ( lub inna miejscowość nad bałtykiem ) Więc właściwie mam miesiąc na przygotowanie, a raczej poprawienie kondycji, na chwile obecną zaliczałem weekendowe wycieczki 40-60km. [1] Może ktoś poleci jakąś trasę ? [2] Brać namiot ? W planach i tak bym miał że nad morzem bym coś wynajął. [3] Może też by był ktoś jakiś chętny lub opisał własne plany z możliwością dołączenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1965 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Doświadczenie : Zerowe Rower : Kross Avedo 4.0 ( w planach kupienie dodatkowe osprzętu na sakwy itp ) Termin : 16.08-1.09 ( urlop ) Start Meta - Wodzisław Śląski - Mielno ( lub inna miejscowość nad bałtykiem ) Więc właściwie mam miesiąc na przygotowanie, a raczej poprawienie kondycji, na chwile obecną zaliczałem weekendowe wycieczki 40-60km. [1] Może ktoś poleci jakąś trasę ? [2] Brać namiot ? W planach i tak bym miał że nad morzem bym coś wynajął. [3] Może też by był ktoś jakiś chętny lub opisał własne plany z możliwością dołączenia ? Spokojnie dojedziesz w 2 tygodnie , namiot weź tylko jak najlżejszy do 2 kg. Znam osoby które przejechały podobną trasę w 1 tydzień bez większego przygotowania. A może jesteś zainteresowany trasą Przemyśl-Suwałki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.