Piehursson Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) jeśli rower prowadzisz to licznik nie zlicza bo żeby zliczał musi zostać osiągnieta pewna prędkość progowa, niestety nie pamiętam jaka Edytowane 19 Lipca 2013 przez Piehursson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Wydaje mi się, że ten licznik zlicza cały czas, ale moge się mylić, jeżeli się mylę to nawet jeżeli musisz wprowadzić rower do garażu itp to myślę, że przebyta droga nie będzie tak duża, 10km w ciągu sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasek Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Również nabyłem ten licznik i jedyna rzecz która mnie irytuje to wyświetlający się zegarek w trybie czuwania. Wie ktoś może jak to wyłączyć? Po co ma marnowac baterie np leżąc w szafce w zimę... Można by wyjąć baterie ale wtedy wszystkie dane się skasują... nie wiem na jakich danych aż tak bardzo ci zależy, bo po ewentualnej kasacji bez problemu możesz sobie wpisać łączny przebieg i łączny czas (oczywiście jeśli je zapamiętasz bądź zapiszesz) jeśli rower prowadzisz to licznik nie zlicza bo żeby zliczał musi zostać osiągnieta pewna prędkość progowa, niestety nie pamiętam jaka jadąc przy idącym pieszym najniższa prędkość jaką zauważyłem to 4,5km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 nie wiem na jakich danych aż tak bardzo ci zależy, bo po ewentualnej kasacji bez problemu możesz sobie wpisać łączny przebieg i łączny czas (oczywiście jeśli je zapamiętasz bądź zapiszesz) jadąc przy idącym pieszym najniższa prędkość jaką zauważyłem to 4,5km/h Też sprawdzałem i najniższa prędkośc jaką uzyskałem to 3,7km/h. I znów mnie nurtuje pewne pytanie ... nie wiem czy nie doczytałem czy znaleźć nie mogę ... Jak można edytować wagę zawodnika, bo najczęściej się zmienia i jak zrzucę powiedzmy 3kg to strata tkanki tłuszczowej, spalanie kcal, etc będą inne zależne od wagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubeu84 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Też sprawdzałem i najniższa prędkośc jaką uzyskałem to 3,7km/h. I znów mnie nurtuje pewne pytanie ... nie wiem czy nie doczytałem czy znaleźć nie mogę ... Jak można edytować wagę zawodnika, bo najczęściej się zmienia i jak zrzucę powiedzmy 3kg to strata tkanki tłuszczowej, spalanie kcal, etc będą inne zależne od wagi? Myślę, że od tych 3kg nic się nie zmieni. Jak schudniesz 10kg to możesz zrestartować licznik i wpisać wartości jeszcze raz, tylko zapamiętaj sobie całkowity dystans i czas żeby uzupełnić po restarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahjong Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam dopiero dokopałem się do wątku.. Nie orientujecie się, czy Lidl sprzedaje jeszcze te liczniki? W L na moim osiedlu panuje wyjątkowy deficyt, cokolwiek rzucą rozchodzi się w ciągu godziny Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Nie orientujecie się, czy Lidl sprzedaje jeszcze te liczniki? Probuj moze sie gdzies ostal jakis niedobitek jednak szanse raczej marne, sam chcialem go kupic w poniedzialek tak na probe bo moj licznik padl i niestety we wszystkich lidlach w moim miescie juz nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Byłem dzisiaj w Lidlu w swoim mieście i był jeszcze taki licznik (Żyrardów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 W niedzielę w Krakowie na Pachonskiego była jeszcze cała kupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) też macie tak, że czasem przy ruszaniu w szczerym polu pokazuje 95km/h, bo nie wiem czy reklamować Edytowane 28 Lipca 2013 przez MaxWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 U mnie jest to samo, ale zwróć uwagę, że nie zapisuje on tej wartości jako v-max jaki jechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 wiem ale nalicza odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 No niby tak, ale co można wymagać od bezprzewodowego licznika za 30zł? mój inny no name na kabelku fakt faktem, nie ma takiego czegoś, ale szczerze to się przyzwyczaiłem do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kupiłem taki licznik w zeszłym tygodniu w Giżycku, było jeszcze ok 10 sztuk. Ustawiałem go na oko, teraz przy 15 kilometrowej trasie rozbieżność pomiędzy gps'em, a licznikiem to kilkadziesiąt metrów. Przejechałem z nim ok 60km i spisuje się całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi