Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gibanie to szeroki temat, jedni są ciężcy inni nie, jedni mają fest parę w nogach inni nie i tak można wymieniać, sama rama nawet bierze w tym czynny udział. Fakt jest taki ze osie na kwadrat sie bardziej lubią gibać niż ich "nowsi" kuzyni. Mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza dlatego jestem wierny kwadratowi póki co Jednak jak komuś zaczyna korba falować to znaczy ze powinien zmienić standard, a jak mu sie tak robi mimo no zintegrowanej osi ... winna prawdopodobnie jest rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 nie chciało mi się całego czytać, ale przecież BB es25 kosztuję 30-40 zł, więc to nie tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Odwiedziłem dzisiaj serwis i po rozkręceniu i dokręceniu korby i suportu korba gnie się nadal... tyle że nie tak radykalnie. Jestem w stanie skontrować to przerzutką tak jak jeszcze trzy tygodnie temu. Nie jest to ostateczne rozwiązanie problemu, po tym sezonie przechodzę na Octalink, tym bardziej że w marcu potrafię ważyć o dobrych parę kilo więcej niż teraz. Dziękuję za konsylium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.