Fortuna Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam, jest to mój pierwszy post na forum wiec prosze o wyrozumiałość Problem dotyczy mojego roweru który zakupilem, a mianowicie nie mam pojecia z którego może być roku i kraju. Naklejki na ramie to "Fortuna". Pomózcie prosze:) To jest foto roweru. http://fotoo.pl/show.php?img=571966_3386732617.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adcolgrz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wydaje mi sie ze moze byc to jedna z Torrot ( Hiszpanska marka )model na pewno z lat 80.. Ps, gorna rura rozdwaja sie na dwie rurki gdy dochodzi do rury podsiodlowej czy poprostu rura gorna jest jako jedna cala i laczy sie z rura podsiodlowa ? Nie widze na fotce za dobrze z tej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortuna Napisano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wiesz co rozdwaja sie, generalnie z 2 rórek jest. Na ramie jest naklejka cos tam germany ale nie made in:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Po krztałcie ramy, to to może być cokolwiek. Takich dwururek było multum na całym świecie. Bardziej skupiałbym się na szukaniu producenta po malowaniu, niestety ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.