Mod Team Pixon Napisano 10 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Przebieg: 0 kmWykonanie ok. Cena bardzo bardzo ok. Dawno już nie kupiłem tak taniego łańcucha ~30 zł. Oby przełożyło się to na sensowną jakość. No nic napiszę od czasu do czasu kilka słów o tym nabytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No to już chyba czas coś napisać Jest to jeden z łańcuchów który biorę pod uwagę by zastąpić nieubłaganie zużywający się HG-40. Ale za 30 zeta go nie znalazłem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ale za 30 zeta go nie znalazłem niestety. http://www.bikestacja.pl/pl/lancuch-accent-ac-881-pro-8speed.html 34 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) No spoko, jednak 30 to nie 34, produkt ponadto niedostępny Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez BikerLight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No spoko, jednak 30 to nie 34, produkt ponadto niedostępny A nie zauwazylem ze nie dostepny no , lepiej bys dlolozyl i kupil sobie srama pod 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Spoko spoko Sramy też biorę pod uwagę, Accent ciekawi mnie jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mi ten łańcuch wytrzymał jakieś 700km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czyli zasada "kieruj się ceną" ma przynajmniej w tym przypadku zastosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Niestety pozostaje mi potwierdzić to co napisał wyżej kolega @@Puklus Aktualny przebieg : 850 km Łańcuch po pomiarze długości na 10 ogniwach ma długość 128,1 mm ... czyli nadaje się już do wyrzucenia. Masakra, ahh ta cena. 30 zł... W tej chwili założyłem nowy łańcuch KMC, który ma długość 127,1 mm. Zobaczymy jak to będzie wyglądało (rozciągnięcie po takim samym dystansie), póki co skacze po kasecie... Łańcucha Accent nie polecam i już więcej tego badziewia nie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi