Marian Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Siemka, następną rzeczą na mojej już krutkiej liście części do wymiany jest mostek(a-head), chcem kupić fajny i dobry mostek, ale niewiem czy nie będe miał problemu dlatego że mam amora na 1" stery klasyczne nakręcanne czy są mostki na 1"? wydaje mi się że jak kupie taki mostek to muszę też nabyć "gwiazdkę, kapsel i tą śrube co sie nią przykręca kapsel" czy dobrze kombinuję? no i pomyślałem że mogę od razu wymienić kierę tylko nie wiem czy lepiej prostą czy giętą (teraz mam prostą) Na tym zestawię planuję "nauke dirtu/dualu" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Masz egoista z glowka 1" ? czy inna rama ? jak masz amor 1" to 2 opcje - mostek wkladany 1" tzn fajka , zadna rewelacja , no i sa 2 srednice wew rur sterowych wiec to do sprawdzenia , 2 opcja to przejsciowka z 1" do 1 i 1/8" na mostek , i wtedy mosptek kupujesz sobie jaki chcesz juz kierownice jesli jzu to gieta na pewno lepsza do takich dyscyplin ciekaw jeste twojego sprzetu bo cos mi sie zdaje za to nie jest przeznaczonego to katowania skoro 1" i mozesz krzywde sobie tylko zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 nie to nie author, składam drugi rower a że z kasą cięko to załatwiłem ramę na 1", szkoda mi brać Egoista albo coś lepszego do nauki bo jak rozwale coś to będzie lipa, a niedało by się założyć jakoś mostka a-head bez żadnych przejściówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 rury 1" sa gwintowane w 99% wiec nie zalozyc bezposrednio mostka na to co za rame kupiles ? szkoda ci teraz kasy a pozniej bedzie zdrowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Masz rację zdrowie ważniejsze a taki reduktor powinnem dostać za jakieś 30 zł, jaka to rama to dokładnie niewiem bo kolo mi ją sprzedał bez naklejek ale nie jest to jakaś rama z makrokesza i widać że ma niezłe spawy. No dobra "sprawę 1" załatwiliśmy teraz jaki wybrać mostek (krótki/długi, firma) i jaką kiere, niebęde pisał ile mam kasy na to bo niewiem ile to może kosztować ma być dobre i tanie (takie rzeczy to chyba tylko w erze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 napisz ile masz funduszu a tak to hmm mostek nawet zoom da sobie rade kostka jakas , cos lepszego to hussefelt , masa jest mostkow naprawde , kierownice tez truvativa bym obstawil abo cos z ns moze tanio znajdziesz , uzywke tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.