Gambit07 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 WITAM NIEDAWNO MIAŁEM TEMAT O MOIM TRIADZIE DZISIAJ ZOBACZYŁEM ZDJ, MOCOWANIA BARDZO MI POTRZEBNEGO JEDNAK NAPISAŁEM DO WŁAŚCICIELA POWIEDZIAŁ ŻE MI NIE POMOŻE NIESTETY JEST Z WŁOCH NAPISAŁ TYLKO ŻE BARDZO TRUDNO TO ZROBIĆ I ŻE TO SKOMPLIKOWANE PYTANIE DO WAS GDZIE TAKIE CUDO DOROBIĆ KTO MOŻE WYKONAĆ PROJEKT I CZY EWĘTUALNIE MOŻNA ZAMIENIĆ MOCOWANIE NP. NA MOCOWANIE ZE SPECA ENDURO DO KTÓREGO IDZIE NORMALNY DAMPER WYGLĄDA BARDZO ZACHĘCAJĄCO PROSZĘ O POMOC EW JAKIEŚ INNE POMYSŁY WSZYSTKIE ZDJ W MOJEJ GALERII POZDRAWIAM to strona z mocowaniem http://www.mtb-forum...ad.php?t=231335 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 czemu piszesz z caps lockiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Idź do sklepu speca to może Ci takie zamówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit07 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 czemu piszesz z caps lockiem ? zapomniałem w temacie który napisałem wczoraj (został usunięty) więc żeby nie pisać jeszcze raz to tylko zmieniłem wielkość liter myśle że to w niczym nie przeszkadza Idź do sklepu speca to może Ci takie zamówią. weź w ogóle pisałem do wszystkich speców w warszawie odnośnie nowego dampera odp brzmiała bierzemy dampery z cult-bike dzwonie do cult bike a oni że nie mają do niego uprawnień i nie mogą mi go zamówić / to mocowanie z linku facet sam zaprojetował i wykonała mu to pewnie jakaś firma z frezarką 5 osiową taką do części 3d w polsce jest mało takich firm które mają takie technologie sama maszyna to koszt ponad 1 milion zł ale szukam cały czas rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.