SeniorAccountant Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No to jak Panie i Panowie? W zależności kto się zgłosi, możemy jechać napier... albo lajtowo, tudzież coś po środku. Tydzień to tak optymalnie, dzień w dzień jeżdżenie i jakiś relaksik pod koniec. Wszystko jest do ustalenia, dokładny termin, nocleg, adres, lokalizacja. Zaczynamy dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Skąd ? Dokąd ? Kiedy ? Gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Z Łodzi, do Szczyrku, w sierpniu, do Szczyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No ok, ogólne zarysy już są( choć pytając miałem nadzieję na więcej szczegółów, sam nie jestem bez winy nie sprecyzowałem pytań) Gdybyście chcieli trochę na wschód(60-100 km) to w sierpniu może bym się załapał. Chcecie tam troszkę po terenie czy tylko asfalt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tylko teren, tak to wyglądało do tej pory. Tempo było dostosowywane do dziewczyn co można łatwo sprawdzić u mnie na blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.