Tofi Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Potrzebuję wkładki do klocków w Avid SD7. Pytanie, czy jestem skazany tylko na wkładki Avid, czy też istnieje jakiś standard wkładek i mogę sobie poprzebierać. Oczywiście wiem, że mogę zmienić całe klocki na inne, nawet na takie z wymiennymi wkładkami, ale nie o to chodzi. Bardziej jestem zainteresowany wymianą samych wkładek. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Hmm ... Kilka razy już wymieniałem klocki w "szufladkach" Shimano i nigdy nie napotkałem opisu, który sugerowałby istnienie różnych standardów. Ja stawiam że ten system jest ustandaryzowany. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Różnią sie długością, to na pewno. Ale innych różnic chyba nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Różnią sie długością, Na pewno się różnią? Ja tam zawsze kupuje po prostu wkładki i zawsze są takie same. Raz mi się wydawało na oko, że są dłuższe, ale pasowały idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No kiedyś, ale to dawno było, widywałem szufladki krótsze i dłuższe ... teraz może juz tak nie jest od wielu lat mam tarcze juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Długością to wiem, że są 50 i 70mm, a właściwie to 72mm. No to w takim razie zaczynam szukać, bo właściwie to już jeżdżę bez hamulców. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.