Skocz do zawartości
  • 0

Golenie nóg

Gość Piotr

Pytanie

Gość Piotr
Napisano

Witam, mam do Was pytanie...
Czy warto golić nogi ? Jakie są za i przeciw. Już kilka razy miałem zamiar je ogolic ale gdy nadchodził ten moment uznalem ze nie zrobie tego. Czy to prawda ze po goleniu wloski wyrastaja gesciejsze, dluzsze i ciemniejszy i trzeba je wtedy golic regularnie czy to mit ?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy to prawda ze po goleniu wloski wyrastaja gesciejsze, dluzsze i ciemniejszy i trzeba je wtedy golic regularnie czy to mit ?

Mit.

... Czy warto golić nogi ? Jakie są za i przeciw.

Za: ładnie wygląda (kwestia gustu, mi się podoba), nogi są miłe w dotyku, no i łatwiej asfalt zmywać latem.

Przeciw: jest z tym trochę roboty.

Gość Piotr
Napisano

Na samym forum są ze dwa obszerne tematy temu poświęcone.

Czyli podsumowując same plusy poza tym że jest troche roboty i ew. zaskoczenie wśród znajomych :)

Szukałem i nie znalazłem podobnego tematu. Jak długo mogą odrastać ?

Napisano

Kwestia indywidualna, ja jak kupiłem spodenki Rogelli Basic De Luxe dwa miesiące temu to podkosiłem nogi trymerem ze względu na ciasną jeszcze wtedy gumę w nogawkach. Na dziś dzień odrosły praktycznie takie jakie były. Czy golić ? jak Ci przeszkadzają/zahaczają/ciągną o jakieś części garderoby to jak najbardziej. Jak szybko odrosną ? u każdego inaczej trzeba samemu sprawdzić żeby mieć pewność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...