Skocz do zawartości

[Rower MTB]Cayon dr decore nowy czy MTB Scott Scale 970 XL Czy warto?

jakub000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za tą cenę powinien być lepszy amortyzator ale ogólnie dobrze się prezentuje nie tylko wizualnie 

A może coś z unibike? http://unibike.pl/evo29er.html

A czy jakosc taka sama????

Rower bedzie mocno katowany po dolnoslaskich gorach,2 ramy juz zlamalem....Niestety nie stac mnie na wiencej niz 2500zl gora 2800

Napisano

Wiesz ze to rama na goscia ponad 190 cm a co do tego roweru to jest przepłacony dużo płacisz za ramę  .

Korba przeżytek amor badziewny ja bym tego nie brał .

Napisano

Wiesz ze to rama na goscia ponad 190 cm a co do tego roweru to jest przepłacony dużo płacisz za ramę  .

Korba przeżytek amor badziewny ja bym tego nie brał .

Mam 192 cm wzrostu.

Prosze o propozycje,nie znam sie na rowerach a lubie jezdzic,mialem gianta i rockraidera decathlon( dzis obydwa to zlomy)

Chce rower ktory bedzie w miare solidny za cene 2500zl

Dziekuje za pomoc

P.S misi byc 21cali.

Napisano

Musi to być rower na kołach 29'' ?

za 2500 zł

można kupić fajny rower lecz używany na kołach 26''

ja mogę ci polecić rower tego typu pewnie gość by puścił ze 200 zł jeszcze

http://tablica.pl/oferta/cube-ltd-cc-caly-na-deore-xt-reba-ID2wzBf.html

Rower  bardzo dobrze sie zapowiada,zdaje sie na twoje doswiadczenie wiec jutro zadzwonie i bede negociowal,nie musi byc na kolach 29,26 wystarczy,czy mial bys jeszcze jakies propozycje?Dziekuje za twoja pomoc.

Napisano

Padlo na Giant-a,reszta niestety zostala sprzedana.

Giant podobno kosztowal 5 tys zl. 3 lata temu,udalo mi sie wynegociowac na 2200zl. i rowerek bedzie w poniedzialek juz u mnie.

dziekuje bardzo za pomoc,dzieki wam kupilem wrescie rower!!

Napisano

Tylko mam nadzieję że rama będzie do Ciebie pasowała. Rozmiar L nie wiem czy nie będzie przykrótki. W normalnej (dla mnie) liczbie a nie literkach to rama dla Ciebie powinna być 20-21

Napisano

Tylko mam nadzieję że rama będzie do Ciebie pasowała. Rozmiar L nie wiem czy nie będzie przykrótki. W normalnej (dla mnie) liczbie a nie literkach to rama dla Ciebie powinna być 20-21

Przeciez rama jest 20 cali....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...