dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam Czy ten kask http://allegro.pl/kask-na-cross-quad-enduro-i3376725012.html może być na rower? Głównie do stuntu i jeżdżenia po lesie na górkach. Tylko nie piszcie że tani ten kask bo wiem. Dzięki Dowidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 W takim kasku możesz jeździć nawet na hulajnodze... i chodzić w nim do szkoły. A tak serio, to jest to kask tani, tandetny i pewnie strasznie ciężki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tani ten kask. I nie chodzi o to, że wiesz. Wykonanie nie może stać na przyzwoitym poziomie. Ponadto, jeśli to rzeczywiście kask "motocyklowy", będzie diablo ciężki. I tak właściwie, potrzebny Ci fullface? Porządnego orzecha można kupić już poniżej 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dzięki bardzo za wypowiedź Poczekajmy na wypowiedź innych. Jak się ktoś wypowie. Mi się akurat strasznie nie podoba ten orzeszek I nie chodzi mi że kupuję kask tylko dla "lansu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tani, ciężki, kompletnie nieprzewiewny, na rower bardzo kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 jak uwielbiasz gotowany mózg w sosie własnym to nawet możesz w nim pójść na plaże! a nie, chwila, przecież wystarczy wyjść na 15 minut na rower i będzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Są różne modele orzechów, więc jaki konkretnie Ci się nie podoba? Niestety, zakup rowerowego FF bez przynajmniej 200zł w kieszeni (za tę kwotę do wyrwania jest Bell Bellistic i w sumie... tylko Bell Bellistic) to źle wydane pieniądze. Na tani kask więcej się naklniesz niż będzie z niego pożytku. I drugie niestety, nie masz co czekać na posta, iż ten podlinkowany kask jest wart zakupu. Bo po prostu nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dziękuję wszystkim bardzo. Super forum Jednak nie będę kupował tego kasku Niech post zostanie otwarty może ktoś da jeszcze swoją opinię Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jako, że na co dzień poruszałem się motorowerem (teraz robię prawko i przerzuciłem się na rower) to : Tani kask, to nienadający się do niczego kask... takie pseudo kaski zazwyczaj pękają po jednym upadku, kiedyś kolega pomałał kask uderzając nim o moje plecy... Kaskiem możemy nazwać kask firmy np NAXA, LS2. Osobiście jeździłem z kaskiem dużo lepiej firmy i mimo to, że upadł mi na ziemię, kostkę itp wielokrotnie nic się z nim nie działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.