Kakadu90 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Witam założyłem temat tylko po to aby się spytać ILE TO JEST WARTE? A mianowicie jak byłem mały szkrab to lubiłem zbierać foldery motoryzacyjne.Mam tego prawie 3 segregatory wszystko ładnie poukładane włożone do folii oto kilak przykładów: Przepraszam za jakość,ale telefon. Prosił bym o odpowiedzi.
Marcint96 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 www.forumrowerowe.org Tutaj jesteśmy Zwracam honor
Foxi Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 www.forumrowerowe.org Tutaj jesteśmy Czy tylko mi się wydawało, że to forum rowerowe? Ale on napisał to w tematach nierowerowych więc chyba dobrze zrobił
Kiciok Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Ta, ale o takie rzeczy to wypadałoby zapytać na forach kolekcjonerskich/samochodowych...
Shootee Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jak ktoś powiedział, "coś jest tyle warte ile w stanie ktoś jest za to dać". Wystaw na allegro i sprawdź ile ludzie dają na aukcji.
Kakadu90 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 Jak ktoś powiedział, "coś jest tyle warte ile w stanie ktoś jest za to dać". Wystaw na allegro i sprawdź ile ludzie dają na aukcji. No właśnie takiego czegoś nie ma na allegro ,ani w archiwum allegro. Ta, ale o takie rzeczy to wypadałoby zapytać na forach kolekcjonerskich/samochodowych... Popatrz wpadłem na taki pomysł,tylko tam nie wiedzą. A bliżej jest samochodom do roweru niż np.bukmacherki prawda?
Shootee Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Ale ja nie napisałem szukaj czy było, tylko WYSTAW No i 2gi punkt regulaminu, nie cytuj postów bezpośrednio nad twoim.
rzezniol Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Jak nie ma na alleokzaji jak jest ... To nie są katalogi czy foldery reklamowe tylko PROSPEKTY. http://allegro.pl/samochodowa-prospekty-18632?order=d&string=prospekt I aby nie było część prospektów potrafi uzyskać całkiem pokaźną cenę ... osobiście kiedyś widziałem licytacje prospektu na poziomie powyżej 300 zł. Jednak po prospektach 206`stki, 207`ki czy Tico bym się wiele nie spodziewał. Pozdrawiam
adamm Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Witam, Z mojego doswiadczenia, tego typu prospekty (jak pokazane na poczatku) sa niewiele warte, moze w jakims zestawie da sie je sprzedac za kilka zlotych. To sa takie ulotki. Natomiast katalogi samochodow z lat 70 / 80 wzglednie nowszych ciekawych modeli moga sie sprzedac za kilkanascie do kilkudziesieciu zlotych. Nie mowie tu o ewidentnych perelkach. Duze znaczenie ma tez stan. Mozna sie zastanowic nad sprzedaza w pakietach tematycznych, np. zestaw katalogow danego modelu. Im nowsze katalogi popularnych aut tym ceny i zainteresowanie nizsze. Najlepiej popatrzec na aukcje, a zwlaszcza na zakonczone aukcje i przeanalizowac aktualne ceny i zainteresowanie. Trzeba trafic z odpowiednim katalogiem we wlasciwy moment, czyli miec troche szczescia. Pozdrawiam i zycze powodzenia w sprzedazy. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.