Skocz do zawartości

[wycena] Ile to mogą być warte foldery reklamowe?

Kakadu90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam założyłem temat tylko po to aby się spytać ILE TO JEST WARTE? A mianowicie jak byłem mały szkrab to lubiłem zbierać foldery motoryzacyjne.Mam tego prawie 3 segregatory wszystko ładnie poukładane włożone do folii oto kilak przykładów:

DSC_1289.jpg
DSC_1291.jpg
DSC_1292.jpg
DSC_1293.jpg

Przepraszam za jakość,ale telefon. Prosił bym o odpowiedzi.
Napisano

www.forumrowerowe.org Tutaj jesteśmy :)

Czy tylko mi się wydawało, że to forum rowerowe? :whistling:

Ale on napisał to w tematach nierowerowych więc chyba dobrze zrobił ;)

Napisano

Jak ktoś powiedział, "coś jest tyle warte ile w stanie ktoś jest za to dać". Wystaw na allegro i sprawdź ile ludzie dają na aukcji.

Napisano

Jak ktoś powiedział, "coś jest tyle warte ile w stanie ktoś jest za to dać". Wystaw na allegro i sprawdź ile ludzie dają na aukcji.

No właśnie takiego czegoś nie ma na allegro ,ani w archiwum allegro. 

Ta, ale o takie rzeczy to wypadałoby zapytać na forach kolekcjonerskich/samochodowych...

Popatrz wpadłem na taki pomysł,tylko tam nie wiedzą. A bliżej jest samochodom do roweru niż np.bukmacherki prawda? 

Napisano

Jak nie ma na alleokzaji jak jest ...

To nie są katalogi czy foldery reklamowe tylko PROSPEKTY.

http://allegro.pl/samochodowa-prospekty-18632?order=d&string=prospekt

I aby nie było część prospektów potrafi uzyskać całkiem pokaźną cenę ... osobiście kiedyś widziałem licytacje prospektu na poziomie powyżej 300 zł.

Jednak po prospektach 206`stki, 207`ki czy Tico bym się wiele nie spodziewał.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Z mojego doswiadczenia, tego typu prospekty (jak pokazane na poczatku) sa niewiele warte, moze w jakims zestawie da sie je sprzedac za kilka zlotych. To sa takie ulotki. Natomiast katalogi samochodow z lat 70 / 80 wzglednie nowszych ciekawych modeli moga sie sprzedac za kilkanascie do kilkudziesieciu zlotych. Nie mowie tu o ewidentnych perelkach. Duze znaczenie ma tez stan. Mozna sie zastanowic nad sprzedaza w pakietach tematycznych, np. zestaw katalogow danego modelu. Im nowsze katalogi popularnych aut tym ceny i zainteresowanie nizsze.

Najlepiej popatrzec na aukcje, a zwlaszcza na zakonczone aukcje i przeanalizowac aktualne ceny i zainteresowanie. Trzeba trafic z odpowiednim katalogiem we wlasciwy moment, czyli miec troche szczescia.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w sprzedazy.

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...