Blue Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Wytrzymac powinien, ale kwestia taka ze czego ty sie spodziewasz za te 550zł? Stary zyjesz na jakims innym swiecie chyba, maluch to przyrząd do jezdzenia tak samo ten twoj rower to tylko przyrzad... pozatym gdzie go kupowales? W DOBRYM sklepie rowerowym i sprzedawca zapewnial cie, ze da rady tym jezdizc polesie? Jakos mi sie nie wydaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 kurde no panowie. Przeciez tym da sie jezdzic polesie. Na niedzielny wypad z dziewczyną rowerek jest (prawie:P) idealny. Ten rower to nie kupa złomu poskładana tylko zeby wygladalo. Ale na Boga nie 2 metrowe hopy:) Tu jest ta roznica - to jest rower do spacerków, lajtowej przejazdzki, bez szalenstwa. Wtedy on nawet troszke wytrzyma. A swoją drogą... hipis jak myslisz, po co ludzie np z tego forum kupują rowery za 2000, 3000, 5000? chyba nie dlatego ze akurat w twoim sklepie była promocja;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipisek17 Napisano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ehhh wtedy mialem 14 lat jak go kupowalem . Odkad pamietam jedzilem nim po gorach ;] zawsze sobie dawal rade az do wczoraj =( . Ciekawe co by bylo gdybym nie wlecial przednim kolem prosto do rowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loser Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 pewnie wlecial bys tylnim kolem i pisal bys ten temat na stojaco albo na lezaco z rura od siodelka w tylku :eek: ... swoja droga czy ta jakas polska odmiana jackassa bo slyszalem ze juz do polski to dotarlo jak tak to zrzucamy sie na nowe kolo i czekamy na pelny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ja tylko i wyłącznie gratuluje musisz dobrze upadać skoro jeszcze żyjesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipisek17 Napisano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ale tego roweru juz nie mam Wszystko sie w nim rozwalilo przezutki , suport , rama , widelec , 2xkoła , kierownica sie wygiela , przednia przezutka sie zgiela , hamulec odlecial . Mialem szczescie przy ladowaniu . Ale nie chcialbym tak 2 raz przeleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Proponuje aby założyc nowy temat(bo na tym forum takiego nie znalazłem-chyba ze przegapiłem)o uszkodzonych rowerach ale nie tylko naszych.Mozna by tam było zamieszczac zdjęcia z neta jak npWygiete koło PS Jesli juz istnieje taki temat to prosze o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondari Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Magnuma bym nienazwał makrokeszem zwłaszcza tych starych, miałem 2, znajomi mają już pare dobrych lat i w górach wytrzymują spokojnie nawet z sakwami i bagażami. Nie do cięższych zastosowan ale ogolnie dobrze wspominam mojego magnuma żółtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Jak juz tak jezdzisz to podpisz kontrakt na posmiertnego dawce wypadkow Dostaniesz kase a i tak przeciez po smierci nie zrobi to Tobie roznicy Hehe to tak serio jest ze jak sie podpisze kontrakt to sie dostaje kase?? :034: Myslalem ze umierasz pobieraja ci narzady i ani ty ani twoja rodzina nie ma z tego korzysci przed czy po smierci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hipisek17 jak się zastanawiam czy Ty się chwalisz czy żalisz :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hipisek17 jak się zastanawiam czy Ty się chwalisz czy żalisz :035: hmm a ja odnoszę wrażenie że uczestnicząc w tym wątku "karmimy trolla" :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxas Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Podziwiam ... ja na sztywnej ramie boję się skoczyć z 70 cm, a Ty wziąłeś z uśmiechem 2 metry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 1. odkopałeś temat z taaaaką brodą;P 2. on nie skakał specjalnie - przeczytaj dokładnie wszystkie jego wypowiedzi to zobaczysz czemu poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Heh skąd ja to znam Jak byłem młodszy to też zaliczyłem glebę na makrokeszu ale w trochę inny sposób (rozpędzony do 40km/h na asfalcie w jechałem do rowu + OTB). Koło podobnie pokrzywione , złamany 1 róg kierownicy. O dziwo widełki, też sztywne, wytrzymały (może dzięki OTB, energia "poleciała" ze mną do przodu , a rower nie musiał jej przejmować). Fajne, fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Hehe co ty robiłeś że taki stary temat znalazłeś !! ?? Heeehe ja myśle że ten temat powinien trafić do kosza A jak na koło będzie trzeba zciepe zrobić to sie dołoże ale musi nagrać filmik jak leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.