Skocz do zawartości

[gleba] Rower po wypadku ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z tego co widze to jest "nasyp" za sportowa dolina...

moj kumpel zjechal z samej gory, nie wyhamowal i wylecial chyba tam gdzie Ty (2 metrowa roznica poziomow). stanal na glowie z rowerem, na szczescie ani jemu, ani rowerowi nic sie nie stalo...

Napisano

heh ten rower nie wygląda na potęcjalnego dirtowca ale Ty za to wyglądasz jak krecik. . . myślę że te kolo jakby w imadło wsadził może by jeszcze dobre było :033:.

Napisano

hehehe :033: . Kurcze rower zostal w bytomiu nie dalo sie go zaniesc . Kierowca autobusu nie pozwolil mi z nim wejsc :029: . Eh po przyjezdze do zabrza wpadlem na pogotowie i mnie opatrzyli . Odradzam wypady w gory na tanich zlomach . nigdy ie wejde na tani rower powinni zabronic sprzedazy rowerow ponizej 400 zl

aa tez zjechalem z samej gory . :D:D:D:)

Napisano

Jak juz tak jezdzisz to podpisz kontrakt na posmiertnego dawce wypadkow :033: Dostaniesz kase a i tak przeciez po smierci nie zrobi to Tobie roznicy :)

Napisano

hehe zaczynam sie jedzic od postaw na rowerze . :) . na razie mam uraz do gorek :D . To przez hamulce w polowie gorki przestaly hamowac ! a ja myslalem ze ten zjazd jest lagodny tak mi kumpel przynajmniej powiedzial :033:

Napisano

Hipiskowi17 gratuluję głupoty :ph34r: ,gdybyś bańką porządnie przyłożył w ziemie to tego tematu już byś nie napisał ,zdajesz sobie z tego sprawę? Do nowego roweru kup od razu kask ,ja zakupiłbym także ochraniacze na golenie.

PozdR! Uświadamiającee :033:

Napisano

Wiem . Zamierzam kupic malo brakowalo . I tak na chwile stracilem przytomnosc :) Dodatkowo sobie jaja stuklem powaznie pelno krwiakow :D Brzuch posiniacony glowa tez troche boli . Juz nigdy bez kasku nie bede jezdzil :D no i bez ochraniaczy . Aaa ten rower nie byl z marketu :033: kupilem go w rowerowym :D . Aa zapomnialem spytac jak chronice klejnoty przed kontuzja ??

Napisano

Spider ostatnio zaliczylem porzadna glebe (kask byl :033: ) ale zamiast ochraniaczy na golenie to wolalbym zolwia na kregoslup miec... Noga sie zrosnie a kregoslup to nie bardzo....

Napisano

hehehe :033: . Kurcze rower zostal w bytomiu nie dalo sie go zaniesc . Kierowca autobusu nie pozwolil mi z nim wejsc :029: . Eh po przyjezdze do zabrza wpadlem na pogotowie i mnie opatrzyli . Odradzam wypady w gory na tanich zlomach . nigdy ie wejde na tani rower powinni zabronic sprzedazy rowerow ponizej 400 zl

aa tez zjechalem z samej gory . :):):D:)

Te magnumy sa wbrew pozorom znosne, ale nie kurde do skakania! Tylko na przejazdzki do sklepu, czego ty sie spodziewasz po rowerze za taka kase? To raczej swiadczy o twojej glupocie a nie o koniecznossci zakazu :D.

Napisano

witajcie dzieciaki :033:

hipisek17 kandydat do nagrody Darwina ? :!!:

kierowca autobusu miał racje że tego złoma nie wpuścił

moja ochrona klejnotów to rower z damską ramą

/wielu sie z tego śmieje, ale moje klejnoty czuja sie dobrze /

proponuje ten temat wkleić gdzies o makrokeszach

hipisek17 ciesze sie że mogłes zrobić ten temat, może inni amatorzy extremalnych przeżyć na wyrobach roweropodobnych troszke zwolnią

Napisano
hipisek17 ciesze sie że mogłes zrobić ten temat, może inni amatorzy extremalnych przeżyć na wyrobach roweropodobnych troszke zwolnią

Niektórych się nie da nawrócić bo oni "wiedzą lepiej" co jest "dobre".

Napisano

Witam postanowilem troche podirtowac :) . i rower nie wytrzymal skoku oto co sie z nim stalo i ze mna :D .

Skarpa z ktorej skoczylem miala ponad 2 metry i przednim kolkiem wlecialem do rowu :) a pozniej 3 fikolki z rowerem ;D

http://hexio.xnet.org.pl/pub/foto/hipis-on-the-makrocash/

:033: Chwalisz się czy żalisz ?? :question:

Bo przyznaję że nie rozumiem tego [wy]skoku ...

IMO jak zamierzasz w przyszości robic takie [wy]skoki to może zawczasu zapoznać się i podpisać to Oświadczenie - Dawcy :)

....

Napisano

heheeh a ile oferujesz za nia ? ::022: :033: . BTW nie wiedzialem ze tam sie wyskakuje . Z gory gorka wygladala na normalna . Zreszta mialem hamulce a ze w czasie zjazdu szczelily to nie moja przeciez wina . Ten magnum to rower MTB czyli gory . Czyli powinien dawac rade w takich warunkach ?

Gość kamoreks
Napisano

Ale nie taki rower. Za 200 zł...bez zawieszenia. Bez dobrych szprych...hamulców itd. A nawet w Leclercu był rower MTB za 99zł.

Do jest dla Piciu tak napisanie na tych tanich rowerach. Zresztą w góry to przydało by się full-suspension.

Napisano

no ten byl za 500 albo 550 nie pamietam dokladnie . Wiem ze te za 200 sie nie nadaja ale bez przesady rower za 500 ma sluzyc tylko do jazdy po chodniku ? . No bez jaj powinien zniesc jakies gorki

Napisano

No wlasnie i dlatego powinni takie wycofac . Czlowiek kupuje rower sprzedawca mowi ze fajny na gorki wciska ciemnote konsumentowi a potem jest to co jest. Powinny rowery spelniac jakies wymogi . mam pytanie kross panic wytrzyma takie cos ?? .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...