Pawel8754 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam Jak w temacie mam się zamiar wybrać na jakąś o. tygodniową wycieczkę, Jakie ciekawe miejsca byście mi polecili ? (najlepiej w odległości max 150 km od łodzi) (rowerek będzie transportowany na dachu auta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Czekaj bo nie rozumiem. Chcesz w jedno miejsce pojechać na tydzień? Czy jakoś przez tydzień jeździć tym rowerem w różnych miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chcę jechać w jedno miejsce i zostawić tam samochód no i rowerkiem pojeździć sobie po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 1. Góry Świętokrzyskie.Nie napisałeś tylko jakie trasy Cię interesują... Przykładowo mogę polecić tereny na wschód od Kielc, zaszyć się może gdzieś w Łagowie i stamtąd robić wycieczki, np. pasmo Jeleniowskie, pasmo Cisowskie, Łysa Góra, Ujazd i tym podobne. 2. Jura Krakowsko - Częstochowska, ale tutaj już nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.