d8wid Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Do sprzedania mam rower składany przez mojego znajomego specjalnie na ten sezon. Rower miał być budżetowy i solidny. Jeździło się bardzo dobrze i trochę się wkręciłem, więc postanowiłem zmienić na lepszy model a ten chciałbym sprzedać. W tej chwili rower jest blisko Pyrzyc bo nie mam już miejsca w mieszkaniu (3 inne) ale jeśli ktoś byłby zainteresowany chętnie go przywiozę również do Szczecina. Rower cały przesmarowany, koła idealnie proste, nic tylko jeździć. Jedyny minus to porysowana rama którą można by odświerzyć.Zdjęcia w galerii https://www.dropbox.com/sh/bgvnr7zl87zf524/ynIw9Fezpz#/ Pytania 602398311 Cena 350zł Rozmiar ramy 23" 58cm Rama Aluminiowa Widelec HSK Brugelmann Pedały Aluminium VP Manetki Shimano RX100 2x6 Przerzutka przednia Shimano Exage 300Ex Przerzutka tylna Hamulce szczękowe WeinmaNn symetric Dźwignie hamulca Shimano RX100 Korba 42/52 Obręcze Alesa 622x13 Piasty Normandy/Sachs w6 Opony ZhengXing 23 / Longus 25 Dętki Conti Stery Neco Owijki
Mod Team Pixon Napisano 15 Lipca 2013 Mod Team Napisano 15 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.