mmiksa Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jakiś miesiąc temu skusiłem się na nowe siodełko wtb za 73zł (na alledrogo). Czy jest to oryginalny produkt wtb - nie dam ręki obciąć. Wygląda, że tak ale cena dużo niższa niż w innych sklepach daje do myślenia.Porównując do poprzedniego siodełka-oryginalne w hexagonie v6 jakiś tańszy model selle royal jest poprawa ale nieduża. Po przejechaniu 40km jest ok. Po ponad 70 cztery litery już odczuwają dyskomfort - mowa tu o jeździe w zwykłych spodenkach jeansowych. Następnego dnia jednak wszystko jest ok Reasumując daję ocenę 3,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A ile to waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Osobiście nie ważyłem. Na aukcji podali 355g. Dodam jeszcze, że ładnie się prezentuje (siodełko szaro-czarne) na hexagonie. Postaram się dodać nowe zdjęcia po modyfikacji roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 mowa tu o jeździe w zwykłych spodenkach jeansowych. Zainwestuj w pampersa. WTB mają dobre opinie jeżeli chodzi o wygodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tak wiem. Rozglądam się za spodenkami rowerowymi. Wiem, że teraz są tanie w lidlu. Ale jakoś nie widze się w obcisłych. Widziałem też fajne spodenki w decathlonie za 60zł luźne z wkładką. Muszę się kiedyś wybrać tam i przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi