scibor Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam Mam w planach przejazd wyzej wymieniona trasa w pierwszych dniach sierpnia. Jako ze moje doswiadczenia dotyczace wypraw rowerowych jaki i samych wypraw z noclegami pod namiotem sa bliskie zeru, poszukuje wszelkich informacji ktore moga okazac sie przydatne. Czy moze ktorys z forumowiczow jest w stanie polecic badz odradzic konkretne pola namiotowe ? Czy z jakis powodow powinienem unikac organizowania noclegow w jakis konkretnych miejscowosciach ? Na ta chwile inne pytania nie przychodza mi do glowy, ale moze w momencie czytania kolejnych odpowiedzi pojawia sie nowe. Z gory dziekuje za wszelkie informacje i pomoc. Pozdrawiam: Michał Ścibor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 O przydałoby się, bo też z chłopakami z forum będziemy jechać wybrzeżem i pola namiotowe raz na np. dwa dni byłyby super, bo zawsze taki prysznic czy dostęp do prądu by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michac Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jeśli chcecie bardzo tanio to polecam w "drogich" Międzyzdrojach pole namiotowe w "OW Gromada - Pod Topolami". Ja byłem w zeszłym roku sam i za rozstawienie dość dużego namiotu i własny pobyt płaciłem 8 zł/ doba (zniżka studencka)!! Taniej się chyba już nie da Co prawda sanitariaty słabe lub bardzo słabe, ale akurat dla mnie nie miało to tak dużego znaczenia. Polecam wam pojechać tam sobie na 3 dni i wypocząć przed lub po wyprawie. PS do morza blisko! W Ustce z kolei polecam camping/ pole namiotowe "Borowinka". Bardzo miła obsługa, schludne sanitariaty fajny teren do rozbicia namiotu. Koszt 17 zł, czyli też tanio! Dalej na wschód nic nie polecę- spałem w Łebie i na Helu - tu czy tam musiałem płacić 25-28 zł/ doba. Na Helu spałem w HelKampie- nie polecam- 28 zł, a ziemia taka skorupa że nie szlo wbić śledzi i kuuuupe ludzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.