Skocz do zawartości

[Wyprawa] Chętny na wyprawę kilkudiniową Przemyśl !

XernogBIKE

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

A może chcesz jechać z Twojego miasta do Suwałk w 2 połowie sierpnia? Szukam chętnych

No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ?

Cześć

Jestem ze Świdnicy koło Wałbrzycha do Przemyśla miałem dojechać pociągiem,  ciągnie mnie w tamte strony sentyment. Rodzice pochodzą z okolic Jasła i Augustowa.  Wakacje spędzałem w tamtych okolicach. Co prawda mój rocznik to 1965 ale zaliczyłem wyprawę z Świdnicy do Pragi i z powrotem, Warszawa przez puszczę białowieską do Augustowa. Powinienem dać radę przejechać dziennie 140km.

No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ?

Zapomniałem dodać spanie w namiocie lub schroniskach, agroturystyka. Obiady w barach, śniadania na zimno no chyba że zaopatrzę się w kuchenkę Campus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...