XernogBIKE Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam !! Tak jak w temacie jestem chętny na wyprawę kilkudinową ... Mieszkam w Przemyślu więc gdyby znalazł się ktoś kto organizuje coś z Przemyśla lub okolic i poszukuje ekipy to był bym wdzięczny gdyby dał znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (Jest coś .. możesz do nich dołączyć i poprowadzi ich do domu ..rajd rowerowy 13-14.7...szukaj kalendar imprez gorlice-przemysl). http://www.gorlice.pttk.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=21&Itemid=34 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1965 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Cześć A może chcesz jechać z Twojego miasta do Suwałk w 2 połowie sierpnia? Szukam chętnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Cześć A może chcesz jechać z Twojego miasta do Suwałk w 2 połowie sierpnia? Szukam chętnych No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1965 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Cześć Jestem ze Świdnicy koło Wałbrzycha do Przemyśla miałem dojechać pociągiem, ciągnie mnie w tamte strony sentyment. Rodzice pochodzą z okolic Jasła i Augustowa. Wakacje spędzałem w tamtych okolicach. Co prawda mój rocznik to 1965 ale zaliczyłem wyprawę z Świdnicy do Pragi i z powrotem, Warszawa przez puszczę białowieską do Augustowa. Powinienem dać radę przejechać dziennie 140km. No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ? Zapomniałem dodać spanie w namiocie lub schroniskach, agroturystyka. Obiady w barach, śniadania na zimno no chyba że zaopatrzę się w kuchenkę Campus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.