Skocz do zawartości

[bikestacja] Podbijanie ceny

kontooo2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, ale po co bić pianę... czy ktoś zmusza do zakupów u nich? Mamy  drapieżny kapitalizm i każdy działa jak potrafi czasem nawet na granicy prawa.  Ustawiam sobie limit za ile mogę kupić daną rzecz i wszystko. Jak podbijają sobie ceny no to niech podbijają :) kto komu zabroni... Dobrze, że jest jeszcze parę innych sklepów i można tam kupić to samo i taniej.

Wypisz, wymaluj ... BS się łapie pod ten zapis ...

No ale BS przynosi żywą gotówkę za transakcje zrealizowane prawidłowo ... tak więc nikt nie będzie odciągał od koryta krowy która daje mleko.

Jak allegro same z siebie nie zechce zrobić z nimi porządku, a zgodnie z regulaminem mogą zwinąć całkowicie ich interes portalu ... to nikt z nimi nie zrobi porządku. 

Ja swoje z BS już powalczyłem ... skutecznie zniechęcili mnie do zakupów u nich ...

Pozdro

• 3 tygodnie później...

Akcje Allegro tego sklepu to wielka ściema, sklep wystawia od 1PLN... Bardzo ciekawe zbieg okoliczności, jedna osoba chce kupić wszystkie siodełka , opony amortyzator etc. chyba chce otworzyć własny zakład produkcji rowerów... Allegrowicz bez jakiejkolwiek historii , ha ha ha. Włąsnie wrzuciłem sklep na czarną listę. Nie potrafią handlować na wolnym rynku to się zajmijcie czymś innym- kopaniem ziemniaków i to bez obrazy...

Każdy ma swoje zasady :) a zasadą dobrej firmy powinno być dbanie o klienta i nie robienie z niego debila ...

Jak oni mnie robią za to co pies miedzy nogami nosi to dlaczego ja mam na to się godzić i zwieracz smarować wazelina ?

Tak długo jak w Polsce dla klienta wyznacznikiem będzie cena, tak długo tego typu firmy będą się utrzymywać na powierzchni ...

Po moich przygodach z tą firmą ja już u nich nic więcej nie kupię.

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...